[Žinios trumpai] Gėda būti rusu: garsus milijardierius, investavęs į „Facebook“ ir „Twitter“, atsisako Rusijos pilietybės  ()

Jurijus Milneris atsisako šalies agresorės paso.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš Maskvos kilęs Jurijus Milneris atsisako šalies agresorės paso.

Vienas garsiausių pasaulyje rusakalbių IT verslininkų, milijardierius Jurijus Milneris, dėl šalies agresorės išpuolio prieš Ukrainą, atsisakė Rusijos pilietybės, praneša televizijos kanalas „The Moscow Times“.

Milneris gimė Maskvoje. Oficialiais duomenimis, jo turtas viršija 7 milijardus dolerių. Šis verslininkas savo lėšas investavo į „Facebook“, „Twitter“, „WhatsApp“ ir kitus socialinius tinklus.

Rusakalbis verslininkas tvirtina, kad jis nenori būti laikomas Rusijos milijardieriumi, tuo pačiu patvirtino, kad turi Izraelio pilietybę ir gyvena JAV Kalifornijos valstijoje. 

 

Milneris nesilankė Rusijos Federacijos teritorijoje nuo 2014 metų, kai okupacinė šalis aneksavo Krymą ir pradėjo hibridinį karą Ukrainos rytuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(1)
(65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()