„Jis neturi kelio atgal“: Putiną dar galima sustabdyti, bet tam yra tik vienas būdas  (1)

Jurijus Felštinskis pažymėjo, kad V. Putinas peržengė visas ribas ir gali tik pabloginti situaciją, tai yra panaudoti branduolinį ginklą, bet jį vis tiek galima sustabdyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jis neturi kelio atgal“, – vienintelį būdą sustabdyti branduolinį karą paskelbė istorikas J. Felštinskis.

Rusų kilmės amerikiečių istorikas Jurijus Felštinskis teigė, kad Kremliaus diktatorius gali tik eskaluoti situaciją, jei nėra sutrupintas jam kaklas.

„Ir tik Ukraina gali nusukti jam sprandą. Naktimis V. Putinas nemiega dėl V. Zelenskio. Būtų gerai, jei Vakarų sąjungininkai suteiktų Ukrainai veiksmų laisvę smogti būtinus smūgius Rusijos teritorijai“, – interviu Natašai Vlaščenko metu sakė ekspertas.

Anot J. Felštinskio, Vakarų sąjungininkai šiuo metu nenori, jog Ukraina galėtų smogti Rusijos Federacijos teritorijai, nes mano, kad tai neišvengiamai lemtų karinių operacijų teatro plėtrą.

 

„Gal jie kažkuo teisūs, bet yra kitas požiūris, ir dabar, manau, jis dominuos. Vienintelė galimybė išvengti branduolinio karo yra sustabdyti Rusiją ukrainiečių kariuomenės rankomis. Tam Ukrainai reikia duoti reikiamą ginkluotę ir panaikinti apribojimus smogti priešo teritorijai“, – aiškino istorikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(38)
(2)
(36)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: