[Žinios trumpai] Ukrainoje paskelbta Igorio Girkino medžioklė – siūlomi mažiausiai 50 000 dolerių, bet yra viena sąlyga (PAPILDYTA)  ()

Pinigai bus skirti už gyvo „buvusio DLR gynybos ministro“, kuris galėtų išvykti kariauti į Ukrainą, sulaikymą. Serhijus Sternenko pasiūlė pirmuosius 10 000 dolerių iš savo asmeninių santaupų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-16 [Žinios trumpai] Ukrainoje paskelbta Igorio Girkino medžioklė – siūlomi mažiausiai 50 000 dolerių, bet yra viena sąlyga (PAPILDYTA)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje paskelbta buvusio „DLR gynybos ministro“, teroristo Igorio Strelkovo (Girkino) medžioklė. Buvęs dešiniojo sektoriaus Odesos skyriaus lyderis Serhijus Sternenko socialiniame tinkle „Twitter“ pasiūlė 10 000 dolerių už gyvo kovotojo sučiupimą.

Už Strelkovo ekstradiciją Sternenko ketina apmokėti iš asmeninių santaupų.

„Iš savo asmeninių santaupų atiduosiu 10 000 USD tam, kas paims Girkiną į nelaisvę“, – sakė Sternenko.

Vėliau prie idėjos prisijungė ukrainiečių grupės „Antitila“ solistas Taras Topolya. Jis už teroristą pasiūlė panašią sumą ir pridūrė, kad Girkinas dar turi atsakyti už Malaizijos oro linijų lėktuvo „Boeing“ katastrofą, kai laineris 2014 metų liepos 17 dieną buvo numuštas virš Donecko srities.

Ukrainos kariškis ir rašytojas Valerijus Markusas už Girkiną pridėjo dar 10 000 USD. Taigi, kas sugaus kovotoją gyvą, gaus grynus 30 000 dolerių.

Myroslava Reginska, Igorio Strelkovo žmona, užsiminė apie jo siuntimą į frontą. Teroristas aktyviai kritikavo Rusijos Federacijos karinę vadovybę, tačiau nuo spalio 10 dienos staiga dingo iš socialinių tinklų.

Prie akcijos jau prisidėjo Luhansko karinės administracijos vadovas Serhii Gaidai ir tenisininkas Serhii Stakhovsky. Suma išaugo iki 50 000 USD.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(1)
(64)

Komentarai ()