[Žinios trumpai] Įvardinta moteris, kurios bijo pats Putinas: „Už jos tylą tikriausiai yra mokami didžiuliai pinigai“  ()

Rusijos opozicijos lyderis Igoris Jakovenko pareiškė, kad Rusijos Federacijoje yra moteris, kuri daug žino apie Kremliaus vadovą, todėl jis jos bijo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Igoris Jakovenko UNIAN eteryje kalbėjo apie vieną reikšmingiausių žmonių Rusijos prezidento Vladimiro Putino gyvenime – jo buvusią žmoną Liudmilą. Rusijos opozicijos lyderis mano, kad būtent ši moteris žino daugybę pagrindinio mūsų laikų tirono paslapčių.

„Manau, kad Putinas dabar yra priverstas mokėti savo buvusiai žmonai, nes Liudmila Putina-Očeretnaja turi gana svarbios informacijos apie jį“.

Tada Igoris Jakovenko paaiškino, kokią kompromituojančią informaciją Liudmila Putina gali turėti apie savo buvusį vyrą: „Yra kitokio pobūdžio pastebėjimų apie Putiną, psichologinių. Tai, kad Putinas yra sadistas. Nukrypimai, sakykime, asmenybės pokyčiai“.

 

Rusijos visuomenės veikėjas tai papildė fraze, kad Kremliaus vadovas, greičiausiai, savo buvusiai žmonai sumoka pinigų už tylėjimą, kad niekas nesužinotų apie jo psichikos negalią. Žurnalistas užsiminė, kad jei Liudmila Putina išleistų knygą apie savo buvusį vyrą, leidinys galėtų tapti bestseleriu, tačiau Rusijoje to niekas neleis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(5)
(29)

Komentarai ()