[Žinios trumpai] Skelbia dvi „bombas“ po Chersono atidavimo - Rusija „grius kaip kortų namelis“ (Video)  ()

Chersonas - paleidimo mygtukas, kuris susprogdins dvi Rusijos valdžioje esančias „bombas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupacinė valdžia paskelbė apie civilių gyventojų evakuaciją iš Chersono ir dešiniojo Dniepro kranto regiono. Išsivadavimas arti. Ir tai turės didžiulę įtaką konfliktui ir apskritai Rusijos likimui.

Tokią nuomonę interviu „Politeka Online“ išsakė rusų politologas Andrejus Piontkovskis.

„Chersono praradimas gal ir nesukels viso fronto žlugimo, bet politinis frontas tikrai žlugs. Sugrius visas šis Putino politinės sistemos ir propagandos kortų namelis“, – tvirtina Piontkovskis.

Jis atkreipė dėmesį į milžinišką įtampą, kilusią ir vis stiprėjančią, tarp Rusijos Federacijos valdžios ir visuomenės, dėl pralaimėjimo kare fone. Chersonas gali būti tas paleidimo mygtukas, kuris susprogdins dvi Rusijos valdžioje esančias „bombas“.

Pirmoji „bomba“ – paprastų žmonių nepasitenkinimas tuo, kad jie į frontus Ukrainoje buvo išmesti kaip patrankų mėsa. Jie gali atsukti savo durtuvus į savus.

O antroji „bomba“ yra konfliktas Putino elito sluoksniuose. Perspektyviausias – fašistinės „karo partijos“ konfliktas su generolais, nesugebančiais laimėti frontuose.

„Chersono užėmimas atves prie šios politinės sistemos Rusijoje žlugimo“, – patikino Piontkovskis.

 

Apskritai, jo nuomone, V. Putinas dabar patiria tikrą isteriją dėl situacijos, į kurią pateko pats:

„Žmogus, susidūręs su nepakeliama, jį psichologiškai žeminančia situacija (jis negali nesuprasti Rusijos Federacijos pralaimėjimo neišvengiamumo, taigi ir galios, o gal ir gyvybės praradimo), atmeta šią realybę. Visos šios priemonės yra siaubingos, nusikalstamos, destruktyvios Rusijos Federacijai, jam – narkotikas. Šis eskalavimas yra narkotikas, leidžiantis laikinai pamiršti nepakeliamą Ukrainos kariuomenės puolimo realybę“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(113)
(1)
(112)

Komentarai ()

Susijusios žymos: