[Nuomonė] Sensacingas pareiškimas: Minskas su Kyjivu pradėjo bendrą žaidimą prieš Putiną - „vis tiek asilas mirs“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2022-10-30 15:01
- Vatnike tu - tylėk, nesipriešink. Ukraina padarys tai ką reikia ir tuomet tu galėsi pakelti galvą. Dabar tylėk teroriste.
donatasv 2022-10-30 20:33
Nu tu tiesiog pateisini savo įvaizdį šaunuolis. Nesuprast yra viena, nenorėti suprast kitokios nuomonės čia jau kas kita. Matyt baubus ten kur jų nėra čia jau gal liga? Įdomu patampyti tavo psichiką Pabandom taip. Ukraina kovoja už mūsų laisvę, dėl to kad įstoti į išrinktųjų klubą. Visi jūs dziaugetės tuom šaunuoliai Ukrainiečiai didvyriai jie, kovoja už mus, už mūsų demokratiją. Bet kodėl jau tokie drąsūs patys nestojam į kovą? Svetima ranka kovoti karus labai lengva, vadint didvyriu lengva, suteikė viltį eu nato, iškilus bėdai pirmi į krūmus. Kodėl? Čia savų mirtys nepriimtinos? Ukrainiečiams reik įrodyti kažką? Visi dziaugsitės svetimomis rankomis nugalėtu budeliu? Drąsūs kol patiems nereik? Ar baimė kad patiems reikės? Pas mane nuostat geriau niekas nekovoja. Tavo nuostat užkniso putinas pastumem ukrainiečius lai jie susinaikina visiems ramiau bus...
vanduo4 2022-10-30 22:30
donatasv 2022-10-30 23:45
Kiekvienas matome tai ką norime matyti. Tu matai herojus, aš matau mirusius. Tu šlovini mirtį pats net to nesuprasdamas, jei tau nuo to ramiau gyvent nu čia jau tavo bėdos. Kol garbins žmonės mirtį tol bus tokių kaip putino armija išplautom smegenimis kovos už bet ką. Svarbu, kad kažkas pasakys herojus. Nors iš tiesų žudikas. Tokiem kaip tau pasakyk, kad tėvynė pavojuje sukelk diversiją ir tu pirmas su ginklu rankoje kaip herojus žudysi nekaltus žmones... Šiuo atveju išplovė rusas smegenis, kitą kart gal išplaus tau? Garbinkit toliau savo herojus.
vanduo4 2022-10-31 03:22
Šlovė koloradiniam drakonui.
donatasv 2022-10-31 10:21
Taip čia rubliai dirba tik kaip bėgsi baltarusių šaudyti prisimink ką sakiau jie pasirinko nesizudyti kas visiškai adekvatu žinant situaciją.
donatasv 2022-10-31 10:22
Taip čia rubliai dirba tik kaip bėgsi baltarusių šaudyti prisimink ką sakiau jie pasirinko nesizudyti kas visiškai adekvatu žinant situaciją.
sub 2022-10-31 10:44
Donatasv: Tu rašai: Maišai viską trėmimai eina po pralošto karo. Lietuvą ištrėmė po okupacijos bandydami nugesint bet kokį galimą pasipriešinimą. Tada mano atsakymas: kokį karą mes pralošėm? Tada tavo įvertinimas minusu mano komentarą: Po kokio karo lietuva atiteko rusijai? Jokio nebuvo? Vau... Tai prašau atsakyk trumpaii ir aiškiai, kokiam kare mes (kaip Lietuva) dalyvavom 2 pasaulinio karo metu ir pralaimėjom? Nes aš nepamenu. Aš tik pamenu tiek, kad pasibaigus 2PK mūsų šalies teritorija atiteko to karo laimėtojams. Mes tiesiog byuvom vienų ir kitų įkaitai karo metu, nzn ką tu čia spangsti "Maišai viską trėmimai eina po pralošto karo", kai mes nieko nekariavom ir nelaimėjom ir nepralošėm. Buvom atiduoti, okupuoti, kankinti, ištremti, mūsų kalba ir rašta buvo bandomi sunaikinti - o tu ne tik kad mūsų istorija apšlapinai, bet jobanas bailys toliau myži į sauskelnes dėl kažkokių skeltanagių iš šiaurės, kurie dabar tūkstančiais grįžta lavonmaišiuose atgal į tą pačia "niet analogov" skylę. Gal tu eik parūkyk tos žolės, biški nusiraminsi ir mintys logiškiau dėstysis. Nes prispangai belenkiek, gėda turėti būt tau būti Lietuviu.
donatasv 2022-10-31 11:08
Neturiu ką pasakyt eik pasimokint istorijos ir suprask ką mokiniesi. Pagal tave laisvę atgavo ne tie kurie liko gyvi, o tie kurie mirė kovodami...
vanduo4 2022-10-31 12:32
donatasv 2022-10-31 12:43
Toliau neskaičiau baigiau ties šituo sakiniu Vienas komentaras: ilgai nešiko į kelnes užlenkė kaip negalvojančius ir viskas toks pat patriotas būtai ir tu... tokie būtų buvę ir Baltarusiai, Ukraina kol kas laikosi. Jei PASAULIS BŪTŲ NEPADĖJAS jau būtų užmarštyje...
vanduo4 2022-10-31 12:46
Būtent laisvi bet vieningi žmonės duoda į kaulus vergams/okupantmas kaip tu. Vergų siaubas - tai laisvų žmonių vienybė. O tu paskaityk viską - gal suprasi jog yra ir kitoks pasaulio suvokimas, ne tik biblijinis vergo mąstymas.
donatasv 2022-10-31 12:52
Aš puikiai suprantu, kad yra ne tik vergo gyvenimas, prieš maidaną ukraina ir nebuvo vergas.
Benediktas 2022-10-31 13:28
Mes matome, kad vienintelis, kas nepasiruošė, neapgalvojo, prasiskaičiavo - Putinas. Joks racionalus žmogus nebūtų tokio karo pradėjęs.
donatasv 2022-10-31 13:37
Nebūtų zelenskio, nebūtų paleista rada, būtų pilna valdžia putino pakalikų. Nebūtų zelenskio, niekas nebūtų suvienijąs pasaulio. Daug faktorių, labai didelės sėkmės faktorių susidėjo į krūvą. Menkas nuokrypis ir putino blitskrygas būtų pasiteisinęs ir tokių aklų iki mirties kovotojų dėka būtų nugrimzdus ukraina į užmarštį...
Benediktas 2022-10-31 16:35
Prieš Puolant reikėjo Putinui internetu savarankiškai pasinaudot, nes papkėse jam vis melaginą informaciją atneša.
donatasv 2022-10-31 18:39
Gal ir atrodo mano pezalai labai prorusiškai, bet man tokia rizika kur žmonių gyvybės perdidelė. Tikėkimės mano skeptiškumas šiuo klausimu bus kaip su dujomis ir ukraina laimės.
Benediktas 2022-10-31 18:48
Tavo pezalai ne prorusiški, o pro vergiški, arba prieš gamtą, jei dar plačiau žiūrėti. Čia nesvarbu kurį karą paimt. Pagal tave - kas greičiau pasiduos - tas bus laimėtojas. Ko laimėtojas - vergystės be kovos? Net gamtoj, žvėriukai taip nesielgia - būtų išnykę visos rūšys, nevykusi evoliucija, nevykęs tobulėjimas. Rusija, kaip valstybė yra degradavusi. O jei dar duoti jai plėstis, tai visi gyvensim, kaip neturtingiasiose Afrikos valstybese ir vis blogės, nes viduje Rusijos irgi reikės pasidavinėti vietiniams vadukams. Sutinku dar kai pasiduoda mažesnio organizuotumo, proto struktūra - didesnio proto, organizuotumo sudėtingesnei struktūrai. Pvz. pasiduoda be kovos Kaliningradas Vokiečiams ir vokiečiai pakelia Kaliningradą į aukštesnį lygį. Bet Rusija yra supuvusi iš vidaus - viduramžių organizuotumo/proto struktūra - čia prieš gamtos dėsnius, tokiam dariniui pasiduot. Visi nori gyventi geriau, o ne hu**viau, turėti nors perspektyvą. Pasiduot ir laukt kol baigis diktarorių dinastija - čia pati blogiausia perspektyva, ypač, kai padeda ir supranta visi. Net jei niekas nepadėtų, genuose užprogramuota su tuo nesutikti, normalūs žmonės nenori gyventi pagal dolba**bų santvarką. Gali norėti tik koloborantai, kurie dėl skundimo savo tėvynainių, laikinai įgauna geresnes meterealines (ne moralines) sąlygas.
vanduo4 2022-10-31 19:30
Buvo, melagi tu. Ir situacija tik blogėjo - protestai vaikomi ginklu, žmonės mušami, vėliau Krymo okupacija, Donbasas ir galiausiai karas, nes nei viena priemonė Ukrainiečių nesugebėjo palaužti iki vergo lygio. Teroristinis verge, tavo užduotis nuleisti galvą ir tylėti, o ne trukdyti žmonėms kovoti už savo laisves. Kai jie laimės, galėsi pasisavinti dalį jų nuopelnų? O kur tu gyveni? Tave reiktų deportuoti į Matušką Rasiją - laisvąją vergų žemę, kur visi žemai nelenkę galvas, laukia šviesiojo rytojaus.
vanduo4 2022-10-31 19:42
Pasakyk visiems jog "TU ESI BAILYS". Su visapusiška Pasaulio parama tik durnam ir tau reikėjo slėptis krūmuose. Bailys - teroristinių žudikų rėmėjas.