Ukraina smogė į Beryslavą Chersono srityje: okupantai panikuoja, pradėjo bėgti – Rusijos laukia naujas katilas (Video)  ()

Pastebima panika tarp okupantų Chersono kryptimi. Jie jau bėga iš Beryslavo ir iš ten išsiveža sužeistuosius. Netrukus Rusijos Federacijos laukia naujas katilas, ginkluotųjų pajėgų pažanga neišvengiama.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Serhijus Khlanas, Chersono regiono karinės administracijos vadovo patarėjas, papasakojo apie tai televizijos kanalo FREEDOM eteryje, praneša Censor.NET su nuoroda į UNIAN.

„Vakar okupantai pradėjo panikuoti. Mūsų ginkluotosios pajėgos Beryslavo srityje ką tik pradėjo eilinį okupantų čirškinimą, ir tai, žinote, yra kontrpuolimo veiksmų pabaigos pradžia. Nes Beryslavas ir Veselė yra strateginiai taikiniai... Mūsų ginkluotosios pajėgos sunaikino dvi oro gynybos sistemas Beryslavo rajone, Kachovkoje. Ir labai aiškiai dirbo su aviacija. Kolaborantas Stremousovas pradėjo panikuoti, jis pradėjo mikčioti“, – pažymėjo Khlanas.

Tačiau svarbiausia ne tai, kad išdavikas Stremousovas juokingai mikčiojo iš baimės. Anot Khlano, svarbiau, kad po to išdavikas automobiliu jau lėkė Heničesko link.

„Suprantame, kad FSB pareigūnai jį, žinoma, iš ten grąžins. Ir jį, ir Saldo. Na, Saldo (Chersono „meras“ – Red.) kažkaip įdomu. Jie laiko jį kažkur kaip mumiją, tada išveda, jis ten ką nors pasakoja beveik negyvu veidu“, – pridūrė Khlanas ir pažymėjo, kad Stremousovas yra „bėgantis klounas“.

 

Rašistai ir išdavikai puikiai supranta ginkluotųjų pajėgų puolimo neišvengiamumą. Okupantams belieka bėgti.

Kai Ukrainos gynėjai perims Beryslavo ir Kachovkos HE kontrolę, jie galės išvalyti teritoriją nuo okupantų iki pat Darivkos, pažymėjo Khlanas. O Chersonas tuoj už Darivkos, už 20 kilometrų, rašistai atsidurs katile.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(105)
(0)
(105)

Komentarai ()

Susijusios žymos: