Paaiškėjo slaptas Putino planas: Rusija keičia strategiją – jau skelbiama apie kokį „sudėtingą sprendimą“ kalbėjo Surovikinas  ()

Paaiškėjo Putino ir Surovikino planas Ukrainai: RF ginkluotosios pajėgos pereina prie „ilgo skerdimo“ strategijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 21 d. Putinas paskelbė apie mobilizaciją, spalio 8 dieną paskyrė generolą Surovikiną vadu kare Ukrainoje, o spalio 19 d. sužinojome slaptą Putino planą.

Apie šio plano esmę savo „Facebook“ tinklaraštyje paskelbė Rusijos politologas Aleksandras Morozovas.

Iš Saugumo Tarybos posėdžio aišku, kas bus toliau: Surovikinas parengė „ilgo skerdimo“ planą, Rusijos pasienio regionai bus visiškai militarizuoti, ten bus ištrauktos visos turimos galimybės. Gyventojai bus priverstinai evakuoti iš tų okupuotų vietovių, į kurias planuoja persikelti Ukrainos kariai, tada viskas, kas yra šiose srityse, bus sunaikinta iš oro.

Surovikinas, be jokios abejonės, sutinka su Putinu, prisiima visą atsakomybę už karinę kampaniją. Tuo baigiasi rugsėjo ginčas dėl „silovikų“, dėl FSB, kariuomenės ir PMC. Visa valdžia fronte pereina į Surovikino rankas.

Klausimas: iki kokios datos Surovikinas pažadėjo Putinui rezultatą? Surovikinas tikisi, kad pasiseks iki gruodžio pabaigos.

 

Dėl Ukrainos kariuomenės didvyriškumo, Ukrainos visuomenės energijos, pasaulinės paramos visa tai turėtų baigtis visišku Kremliaus fiasko. Sirijoje gauta Surovikino („Generolo Armagedono“) reputacija pavirs gėdingu anekdotu, kiti du mėnesiai, kai Rusijos lėktuvai ir artilerija griaus Chersono ir Zaporižios regionus, įeis į istoriją kaip viso šio nepadoraus politinio režimo mirties kančia.

Dievas yra ukrainiečių, ginančių savo laisvę ir suverenitetą, pusėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(6)
(74)

Komentarai ()

Susijusios žymos: