Skelbiama sensacinga informacija: galingi įtvirtinimai „Prigožino linijoje“ rodo, kad Rusija atiduos Ukrainai Severodonecką ir Luhansko šiaurę (Foto)  ()

„Prigožino linija“ nušvietė Rusijos Federacijos planus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

PMC „Wagner“ lyderis, Kremliaus milijardierius Jevgenijus Prigožinas įsakė nutiesti gynybines linijas okupuotose Ukrainos teritorijose.

Sprendžiant iš jų, okupantai nebesitiki išlaikyti Ukrainos teritorijų, užgrobtų per plataus masto invaziją 2022 metų vasarį.

Į tai dėmesį atkreipė šaltinis „Ukraina 365“.

Numatoma, kad vadinamoji „Prigožino linija“ nusidrieks dešimtis kilometrų ir apims Lysyčansko ir Luhansko prieigas.

 

„Wagner“ smogikai stato betoninius prieštankinius griovius ir naudoja greitaeigius tranšėjų kasimo įrenginius „BTM-3“, pagamintus 70-aisiais.

Svarbu, kad tokios kliūtys ekspertų bendruomenėje yra laikomos neveiksmingomis. Ko gero, „Wagner“ šis projektas tapo tik papildomu Kremliaus lėšų šaltiniu.

Tačiau pagrindinis dalykas šioje istorijoje yra „Wagner“ linijos vieta. Linija eina praktiškai palei demarkacijos liniją, kuri buvo prieš plataus masto invaziją vasarį.

 

PMC „Wagner“, akivaizdu, tikisi tolesnės Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pažangos ir nebesitiki, kad Kremena, Severodoneckas, Svatovas ir šiaurinė Luhansko srities dalis bus kontroliuojama.

Svarbu, kad „Prigožino linija“ eina tiesiai per Lysyčanską. Akivaizdu, kad šis miestas užpuolikams yra labai svarbus. Jie stengsis jį išlaikyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(13)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: