„Tai rimtas signalas Kremliui“: paskelbtas drebinantis pareiškimas - JAV kariai gali būti atsiųsti į Ukrainą  (1)

„Tai aiški užuomina Kremliui, kad JAV ir jų sąjungininkės netoleruos eskalacijos, galinčios sukelti abejonių dėl Ukrainos pergalės, ir kad Putinas turi susitaikyti su tuo, kad niekas neleis jam mūsų sunaikinti“: Černevas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-24 „Tai rimtas signalas Kremliui“: paskelbtas drebinantis pareiškimas - JAV kariai gali būti atsiųsti į Ukrainą  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienu metu du įtakingi JAV kariuomenės pareigūnai paskelbė apie galimą JAV karių įėjimą į Ukrainą.

Tai pareiškė buvęs CŽA vadovas Davidas Petraeusas ir 101-osios JAV ginkluotųjų pajėgų divizijos, dislokuotos Rumunijoje, vadovybė. Ir šie pareiškimai skirti Kremliui.

Tokią nuomonę savo „Facebook“ paskyroje išsakė Aukščiausiosios Rados deputatas, Ukrainos nuolatinės delegacijos NATO Parlamentinėje Asamblėjoje vadovas Jegoras Černevas.

„Tai aiški užuomina Kremliui, kad JAV ir jų sąjungininkės netoleruos eskalacijos, galinčios sukelti abejonių dėl Ukrainos pergalės, ir kad Putinas turi susitaikyti su tuo, kad niekas neleis jam mūsų sunaikinti“, - pareiškė Černevas.

Liaudies deputatas patikslino, kad JAV gali tiesiogiai stoti į karą, jei Rusijos Federacija nuspręs sustiprinti agresijos laipsnį. Tokiu stimulu gali tapti branduolinio ginklo panaudojimas, Baltarusijos karių patekimas į Ukrainą, smūgiai Zaporižios arba Kachovskajos elektrinėms.

 

„Visa tai mums labai apsunkins karo eigą ir pareikalaus skubių priemonių iš sąjungininkų pusės“, – sakė Černevas ir patikslino, kad tokiam scenarijui akivaizdžiai ruošiasi Ukrainos sąjungininkai.

NATO pagalbos galimybės, deja, menkos, nes dauguma valstybių narių nėra pasirengusios imtis ryžtingų žingsnių. Tačiau JAV, JK ir kai kurios kitos Europos šalys demonstruoja pasirengimą padėti Ukrainai iki galo.

„Mūsų pralaimėjimas reikštų ne tik demokratinio pasaulio hegemonijos pabaigą, bet ir bendrą valstybingumo praradimą daugeliui Europos šalių“, – pareiškė Rados deputatas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(357)
(14)
(343)

Komentarai (1)