[Žinios trumpai] Rusijos kariniame aerodrome nugriaudėjo galingi sprogimai – ištaškyti sraigtasparniai Ka-52, nuolaužos lėkė šimtus metrų  ()

Sprogimai buvo tokio stiprumo, kad fiuzeliažo nuolaužos išsibarstė už dviejų šimtų metrų nuo sprogimo epicentro.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pskovo srityje karinio aerodromo teritorijoje nugriaudėjo galingi sprogimai, dėl kurių buvo apgadinti sraigtasparniai Ka-52. Apie tai rašo leidinys „Baza“.

Žurnalistų teigimu, incidentas įvyko Pskovo srities karinio aerodromo teritorijoje, esančioje netoli sienos su Latvija.

Leidinys pažymi, kad spalio 30-osios vakarą kariai išgirdo kelis sprogimus, o vėliau pamatė išsibarsčiusias dviejų sraigtasparnių Ka-52 nuolaužas. Kovinis orlaivis buvo netinkamas naudoti – buvo perkeltas remontuoti į karinį aerodromą Pskovo srityje.

„Sprogimas buvo toks galingas, kad fiuzeliažo nuolaužos išsibarstė 200 metrų. Kodėl sprogo Ka-52, nežinia", – reziumuoja „Baza“.

Rusijos „Telegram“ kanalas „VChK-OGPU“ taip pat patvirtina informaciją apie sprogimus karinio aerodromo teritorijoje Pskovo srityje. Pranešama, kad apie 22 valandą vietos laiku strateginiame objekte nugriaudėjo trys sprogimai.

 

„Du Rusijos kariniai sraigtasparniai Ka-52 buvo apgadinti dėl sprogimų. Sprogimų priežastys nenustatytos. Kaip pranešė šaltinis, incidentas įvyko Veretye ​​​​aerodrome“, - pranešė kanalas „VChK-OGPU“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(158)
(1)
(157)

Komentarai ()