[Žinios trumpai] Skelbiama, kad Kadyrovas ir Prigožinas pradėjo savo „specialiąją operaciją“: generolas Lapinas pasimaišė ant kelio - tikslas grandiozinis, Putinui bus šakės  ()

„Specialioji operacija“ tikrai vyksta pagal planą, tik ne pagal Kremliaus, o pagal Kadyrovo ir Prigožino planą: Kochas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas ir jo naujasis „geriausias draugas“, „Wagnerio“ PMC lyderis Jevgenijus Prigožinas, siekia valdžios Rusijos Federacijoje. Norint pasiekti savo tikslą, jiems reikia maksimaliai susilpninti Rusijos armiją.

Apie tai savo „Facebook“ tinklaraštyje rašo Alfredas Kochas, buvęs Rusijos vyriausybės pirmininko pavaduotojas, o dabar aršus Putino režimo kritikas.

Būtent su šiais procesais jis sieja konfliktą tarp Prigožino / Kadyrovo ir RF ginkluotųjų pajėgų vadovybės. Čečėnijos vadovas neseniai pažėrė kritikos rusų generolui Lapinui dėl to, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos Kremenajos srityje prasiveržė per frontą ir sutriuškino „tiktokerius“ antroje gynybos linijoje. Kadyrovas visai nenusiteikęs prarasti savo žmones šiame, Kremliaus pradėtame kare. 

 

„Jis nenori prarasti savo karių šiame keistame, kvailame kare. Tegul jo pikčiausias priešas, Rusijos armija, praranda savo karius. Ir tampa silpnesne. Todėl Lapinas turėtų varyti savo karius į skerdimą, o Kadyrovo džigitus turėtų saugoti nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgių“, – aiškino Kochas.

Jis įsitikinęs, kad karas su Ukraina Kadyrovui yra dovana: kuo ilgiau jis tęsis, tuo jam geriau. Dėl viso šito kruvino nuotykio Rusijos Federacija neturės kariuomenės, pati valdžia įkris jam į rankas.

 

Šioje istorijoje, pasak Kocho, Kadyrovas veikia kartu su Prigožinu. Tikėtina, kad, pasibaigus Putino laikotarpiui, jie užgrobs valdžią Rusijos Federacijoje.

„Putinas gyvas ir sveikas tik tol, kol ši miela porelė nesijaučia tapusi stipresne už kariuomenę. Kai tik tai nutiks, jie tuoj pat prisistatys į Putino laukiamąjį su tam tikrais ketinimais“ – perspėjo ekspertas.

Jis pareiškė, kad „specialioji operacija“ tikrai vyksta pagal planą, tik pagal ne Kremliaus, o pagal Kadyrovo ir Prigožino planą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(8)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: