Internete plinta nerealus video – panikos ištikti rusai lėkdami visu greičiu apsivertė su šarvuotu automobiliu, girdisi sužeistųjų riksmai (Video, N-18)  (1)

Nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerijos ugnies besitraukiantys Rusijos kariškiai apvirto šarvuotu automobiliu, pilnai pakrautu okupantų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose pasirodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota Rusijos kariuomenės spūstis, kuri puolė trauktis po Ukrainos artilerijos ugnies.

Be to, rusai taip išsigando ir taip greitai bandė pasitraukti iš pavojingos zonos, kad apsivertė šarvuočiu.

Vaizdo įrašą apie atsitraukimą ir kerinčią avariją Rusijos kariškiai nufilmavo mobiliojo telefono kamera, o po to jis pateko į internetą.

Užslipę ant šarvuočio rusai bandė greitai pasitraukti iš kovos zonos, tačiau vairuotojas nesuvaldė galingos mašinos, nuskriejo į kelio pusę ir apsivertė. Vaizdo įraše girdėti sužeistų rusų kareivių dejonės.

Vaizdo įrašas galėjo patekti į Ukrainos pusės rankas po to, kai okupantas buvo nužudytas arba pateko į nelaisvę.

Tačiau kai kurie vartotojai teigia, kad okupantai žuvo po avarijos. Apie tai savo „Telegram“ kanale rašo Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis. Anot jo, po avarijos šarvuotame automobilyje buvę rusų kariai žuvo.

 

Dėmesio! Video neskirtas nepilnamečiams, nes jame gausiai vartojama necenzūrnė leksika.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(207)
(2)
(205)

Komentarai (1)