[Žinios trumpai] Visiškai netikėta prognozė: Baltarusija gali smogti Lenkijai ir tada Kremlius paskelbs pasiūlymą  (2)

Karo ekspertas Aleksandras Musienko įvardijo sąlygas, kuriomis NATO šalys prieš Rusijos Federaciją naudos karinius, o ne diplomatinius metodus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aleksandras Musienko papasakojo, kaip tiksliai Lenkija ir kitos NATO šalys reaguotų į Rusijos Federacijos grėsmes jų saugumui.

Karo ekspertas išsakė savo situacijos viziją, primindamas, kad tam tikromis sąlygomis NATO gali smogti Rusijos kariniams objektams: „Rusijos eskalacijos tikslas – padidinti įtampą. Jie nori sėsti prie derybų stalo su JAV ir nuolat ieško priežasčių užkabinti JAV, ir NATO. Vienas iš JAV senatorių prieš maždaug du mėnesius pasakė, kad Rusija gali smogti Lenkijos teritorijai. Tada daugelis į tai žiūrėjo skeptiškai. Bet jei Rusija nori eskaluoti, jie gali tam panaudoti Baltarusijos kariuomenę ir pasakyti, kad tai jie yra kalti“.

Aleksandras Musienko paaiškino, kada NATO gali atvirai reaguoti į Rusijos agresiją: „Leiskite Baltarusijai kažkokį smūgį ir pasiūlykite derybas tam tikru pretekstu. Bet bijau, kad tada su jais niekas nesiderės: NATO ar lenkai ir lietuviai vykdys karinius smūgius prieš Rusijos karinius objektus Baltarusijoje ir okupuotame Kryme“.

(296)
(15)
(281)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: