Skirtumas tiesiog žvėriškas: paskelbė nuotrauką, kurioje matosi Turkijos ir Rusijos laivyno galia Juodojoje jūroje (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-11-05 14:05
Blogiausia, kad Erdoganas su didele tikimybe irgi eis valdžios išsaugojimo keliu, o tai yra Putino, Hitlerio, Stalino, vnz - diktatorių kelias - visada labai panašus. Čia dabar galima džiaugtis, kad Erdoganas yra daugiau Ukrainos pusėje. Bet po 5-10 metu Turkija bus ismesta is NATO ir reiks kariaut pries tuos jo laivus, jei neivyks perversmas. Diktatura - uzdelsto veikimo bomba.
Aivenho 2022-11-06 13:26
Rusija dabar yra įsprausta į kampą.Jiems lieka tik du keliai-arba atsitraukti ir mokėti reparacijas,arba panaudoti branduolinį ginklą.Kadangi Putinas yra šizofrenikas ir dar serga kitomis ligomis,yra tikimybė,kad jis ryšis branduoliniam karui.Visa viltis yra Gerasimovas,kuris gali nesutikti su branduolinio ginklo panaudojimu ir nesudalins raktu su Putinu ir Šoigu.
HardAxe 2022-11-10 16:50
Čia yra turkijos visas prieš Rusijos Juodosios jūros laivyną. Jei palygintume Rusijos ir Amerikos Baltijos jūros laivyną, tai amerikiečiam reikėtų bijoti, tiesa?