Skirtumas tiesiog žvėriškas: paskelbė nuotrauką, kurioje matosi Turkijos ir Rusijos laivyno galia Juodojoje jūroje (Foto)  (3)

Recepas Tayyipas Erdoganas užsiminė, kad net buvę sąjungininkai atsuka Rusijai nugarą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-05 Skirtumas tiesiog žvėriškas: paskelbė nuotrauką, kurioje matosi Turkijos ir Rusijos laivyno galia Juodojoje jūroje (Foto)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turkijos prezidentui Recepui Tayyipui Erdoganui pavyko įtikinti Rusijos Federaciją grįžti prie „grūdų sandorio“.

Pačioje Rusijos Federacijoje jie teigia, kad Kyjivas neva suteikė „rašytines garantijas“ dėl Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyno saugumo.

Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Geraščenka savo „Telegram“ kanale paskelbė nuomonę apie situaciją su Putinu ir „grūdų sandorį“.

 

Jo žodžiais, pasaulio istorija ne kartą parodė, kad „fašizmas ir imperinė didybė“ galiausiai visada pralaimi.

Kadaise Čarlis Čaplinas ekrane šaipėsi iš Hitlerio ir jo „fašizmo“, o dabar tai daro ukrainiečiai, kai juokiasi iš „kovinių uodų“, R. Kadyrovo „tik-tokerių ir“ dalinės mobilizacijos.

Dieną prieš tai Turkijos prezidentas taip pat nusprendė pasijuokti iš Putino. Jis atvirai pareiškė, kad Turkijos laivyno pakaks užtikrinti laivų, pakrautų žemės ūkio produkcija iš Ukrainos, saugumą. Šiuo pareiškimu R. T. Erdoganas užsiminė apie patį „Rusijos Juodosios jūros laivyno nereikšmingumą“.

 

Apie „Rusijos laivyno didybę“ Putinas gali kalbėti kiek nori, tačiau vietoj tūkstančio žodžių A. Geraščenka paskelbė nuotrauką, kurioje matosi Turkijos ir Rusijos laivynų santykis Juodojoje jūroje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(400)
(4)
(396)

Komentarai (3)