Grandiozinis fiasko: skelbiama, kuo baigėsi Prigožino-Kadyrovo „elito“ puolimas prieš Bachmutą  ()

„Šiuo atžvilgiu aš ir toliau stebiuosi, kodėl tokie kreivarankiai vadai, kaip Prigožinas ir Kadyrovas, leidžia sau kritikuoti generolus su tokiu pasipūtimu, tarsi jie turėtų kuo pasigirti“, – rašė Kochas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jevgenijaus Prigožino PMC „Wagner“, kuri koviniu požiūriu laikoma labiausiai pasirengusia Rusijos Federacijos okupacine armija, kelis mėnesius nesėkmingai veržiasi į Bachmutą. Kita privati ​​Čečėnijos vadovo Ramzano Kadyrovo armija priešakinėje linijoje visai nepasirodo, mieliau sėdi užnugaryje. Abu personažai vadina save puikiais vadais, nors taip nėra.

Apie tai savo „Facebook“ tinklaraštyje rašo Alfredas Kochas, buvęs Rusijos Federacijos vyriausybės pavaduotojas, Rusijos Federacijos diktatoriaus ir jo režimo kritikas.

Jis atkreipė dėmesį į tai, kad praėjusią savaitę Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko rimtai atstumti Rusijos užpuolikus Bachmuto kryptimi.

„Po 2 mėnesių intensyvaus puolimo Prigožino-Kadyrovo „elitas“ yra toliau nuo Bachmuto, nei buvo savo pradžioje. Šiuo atžvilgiu aš ir toliau stebiuosi, kodėl tokie kreivarankiai vadai, kaip Prigožinas ir Kadyrovas, leidžia sau kritikuoti generolus su tokiu pasipūtimu, tarsi jie turėtų kuo pasigirti“, – rašė Kochas.

 

Jis mano, kad ir Kadyrovas, ir Prigožinas mulkina Rusijos diktatorių Vladimirą Putiną. Jie tik žodžiais demonstruoja savo karinį įkarštį ir ištikimybę „sostui“, nes bijo, kad jų nuostolingas buvimas mūšio lauke ilgainiui išaiškės Kremliui.

Buvęs pareigūnas abejoja, ar Putinas nuspręs imtis kokių nors griežtų priemonių prieš šiuos du veikėjus. Jis tam per bailus ir nedrįs „patikrinti, kur R. Kadyrovas ir Prigožinas išleido jiems skirtus milijardus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(1)
(90)

Komentarai ()

Susijusios žymos: