[Žinios trumpai] Rusijos kariai po idiotiško generolo sprendimo pateko į spąstus: Ukraina surengė „Grozną“, smogiama iš kiekvieno rūsio, situacija baisi  ()

Rusijos pusė patvirtina sunkią Rusijos karių, kurie pradėjo puolimą prieš Pavlovką, padėtį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenės daliniai, neseniai pradėję puolimą prieš Pavlovkos gyvenvietę netoli Vuhledaro, Donecko srityje, pateko į spąstus. Priešui „Groznyj“ Ukrainos ginkluotosios pajėgos surengė ataką, smogdamos „iš kiekvieno rūsio“.

Apie tai rašo Rusijos socialinių tinklų kanalai, pripažindami sunkią Rusijos armijos padėtį šiame fronto sektoriuje.

Rusijos „karo korespondentai“ pažymi, kad šia kryptimi veikiančios brigados vadui už Pavlovkos užėmimą buvo pažadėtas „Rusijos didvyrio“ vardas, todėl jis stačia galva puolė gyvenvietę.

„Už Pavlovkos paėmimą pažadėjo tris „Rusijos didvyrius“. Ir kariai ėjo į ataką kaktomuša, vietoj to, kad įžengtų iš šonų, kertant Pavlovkos-Vuhledaro plentą. Kaktomuša. Dabar turime Grozną“, – rašė karo korespondentė Anna Dolgareva, remdamasi kovų Vuhledaro kryptimi liudininku.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(0)
(153)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: