Ukrainoje atsirado mirties fabrikas – čia kasdien miršta iki 100 įsibrovėlių  ()

Rusijos okupantams Donecko srities Bachmutas šiandien yra tikras „mirties fabrikas“, kuriame kasdien žūsta iki 100 priešo karių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Rytų karių grupės pranešėjas Serhijus Čerevatijus sakė, kad okupantai patiria didelių nuostolių ir kitomis kryptimis.

„Priešui Bachmutas šiandien yra tikras mirties fabrikas. Jie, siųsdami bangą po bangos, praranda vis daugiau karių – kasdien nuo 70 iki 100 žmonių. Ir dar tiek pat sužeistųjų“, – sakė jis.

Anot jo, Avdijivkos kryptimi nuostolių skaičiai yra maždaug tokie patys. Be to, Luhansko kryptimi – Svatove, Kreminoje – įsibrovėliai taip pat nuolat patiria didelių nuostolių.

„Keli šimtai per dieną“, – pažymėjo pranešėjas.

Čerevatijus pabrėžė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tvirtumo ir drąsos dėka priešas negali padaryti reikšmingo proveržio.

 

„Kai ateis momentas ir pamatysime, kad galime duoti rimtesnį smūgį, tai tikrai bus padaryta, bet ne mūsų karių gyvybės kaina, o su techniniu pranašumu, kai sutelksime atsargas galingam smūgiui. Tai bus daroma, kaip jau buvo daroma Charkivo ir Limano operacijų metu“, – pabrėžė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Rytų karių grupės atstovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(105)
(1)
(104)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: