[Žinios trumpai] Tik ne internetas! Štai kaip atsirado Ukrainos biologinis ginklas ir kitos Kremliaus nesąmonės  ()

„Jam internetas yra „priešo išradimas“: Latynina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų žurnalistė ir rašytoja Julija Latynina interviu UNIAN atsako į klausimus, vienas iš jų:

Ar Putinas turi internetą, ar jis juo naudojasi? Ar jis tikrai negauna tikrosios informacijos? Negi viskas pagal žinynus, pagal metodiką? Viskas tik iš pateikiamų dosjė?

„Jūs supraskite. Jam internetas yra „priešo išradimas“. Jį išrado CŽA, siekdama sunaikinti Rusiją. Be to, ten visi meluoja. O dosjė jie atneša „šventą tiesą“. Ir tai, ką jie jam atneša, kaip bebūtų keista, yra iš visiškai kitos operos.

Prisiminkite garsųjį „auksinio lietaus“ dosjė (2017 m. paskelbta leidyklos „Buzzfeed“, slapta išrinktojo JAV prezidento Donaldo Trumpo dosjė – UNIAN). Buvusiam britų žvalgybos pareigūnui Christopheriui Stillui buvo įsakyta ką nors sužinoti apie Trumpą. Stillas kreipėsi į rusą Igorį Dančenką (vėliau JAV apkaltino Dančenką davus melagingus parodymus FTB, bet 2022 m. spalį prisiekusiųjų teismas jį išteisino – UNIAN), kuris neturėjo priėjimo nei prie Putino, nei prie jo virėjo, nei prie šuns, nei prie nieko iš Kremliaus. Dančenko taip pat negalėjo visko sugalvoti pats, jis kreipėsi į savo universiteto draugus, „Rospotrebnadzor“ ar kažką panašaus. Ir visa šita gopkompanija kartu rašė kas jiems į galvą šovė.

 

„Auksinio lietaus“ dokumentų rinkinys yra geras pavyzdys, kaip viskas surežisuojama.

Dabar įsivaizduokite tą patį, tik padaugintą iš dešimties ir dar su ideologijos prieskoniais.

Todėl jie patys nesugalvoja tokių temų kaip „koviniai uodai“ ir biolaboratorijas ir nepateikia tokių temų specialiai JT Saugumo Tarybai. Pirmiausia jie apie tai kalba su Putinu. O jis paskui kažkur kalba ir pareiškia, kad Vakaruose specialiai renkama rusų žmogaus genetinė medžiaga genetiniams ginklams prieš rusus gaminti. Jei tos biolaboratorijos Ukrainoje, reiškia jos nusitaikiusios prieš rusus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(3)
(24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: