Skelbiama niūri, bet labai tikroviška prognozė: „nebus jokios taikos sutarties - bus naujas karas, dar žiauresnis ir kruvinesnis"

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2022-11-08 18:10
- Nežinau ką atstovauja šitas žurnalistas, bet jo nuomonė, kad Ukrainą gali apsaugoti tik stojimas į NATO, puikiausiai atitinka Rusijos politiką - į karą tiesiogiai įtraukti NATO; - Jeigu bus sudarytos paliaubos, karas persikels į kitus sluoksnius, bet tęsis toliau. Rusijai buvo duota daug šansų pasitraukti iš karo, bet akivaizdu jog jie tai padarys tik po visiško imperijos žlugimo. - Jeigu Rusijai bus leista laimėti arba minimaliai nukentėti, Karą pradės Kinija, kurios resursai žymiai didesni, o galimybės atsinaujinti beveik neribotos, nes jie viską stato ant savarankiškumo pamatų.
donatasv 2022-11-08 19:49
Rado ką lyginti sirija su ukraina :D "labai tikroviška prognozė"... Gal tegul šitas ekspertas pradeda lyginti skaičius. Sirijoje rusas jautėsi kaip ungurys vandenyje, kur nebuvo beveik jokio pasipriešinimo. Galėjo ramei pult atsitraukt ir negaut atgal. Su ukraina visai kitas vaizdelis. Puolė gavo atgal atsitraukė įsikasė ir taškosi. Ukrainos žvalgybiniai sugebėjimai visai kiti, tiekimas iš viso pasaulio nuo ginklų iki viso kito ko tik reikia. Putino retorika per 8 mėnesius pasikeitė nuo ukrainiečiai naciai iki paskutinio pasisakymo ukrainiečiai partneriai kai erdoganas pasiuntė dėl grūdų tiekimo. Lavonų nespėja gabent atgal, ko nebuvo sirijoje... Sunaikintas technikos kiekis didelis.
Benediktas 2022-11-08 20:24
Rusija nenori karo su NATO, nebent del veido issaugojo iseinant is dabartinio karo. Pofig Putinui tos NATO karines technologijos dabar (kazkada gal ir buvo svarbu - pries kara), jam svarbiausia dagyvent neuzdarytam kalejime - manau pats geriausias jo tikslas, nesvarbu kiek rusu tures del to zut. Bet jai butu sutarytos kazkokios taikos derybos ir leistu jam atsigaut tiek politiskai tiek karine prasme, tai po kokiu 5 metu tikrai bandytu dar geriau pasiruoses vel eit vabank.
dusia 2022-11-09 08:10
na taip jau nori ukraina NATO į karą įvelt, iki negalėjimo. bjaurybės.
Dannas3 2022-11-09 09:04
Vanduo4 jeigu as ateisiu i tavo didelius namus uzimsiu tris kambarius, bet tu sugebesi viena kambari atsikovot, tai laimetojas busi tu ar as? Ukraina traisko rusus informaciniam kare, bet kol okupuota bent dalis jos teritorijos, tol apie jokias pergales negalima kalbet. Pergale bus kai isvys rusus pilnai, na ir vysnia ant torto butu, jei priverstu moket reparacijas.
Benediktas 2022-11-09 09:22
Taip, rusai uzgrobe viska per pirma menesi, del ivairiu priezasciu: netiketumo faktoriaus, ginklu persvaros. Bet jau 8 menesius rusai atidavineja pozicijas. Jei tokia tendencija išliks tai rusai praras viską, ką užgrobė, net ir Krymą. Kaip bus toliau - bus matyt. Ukrainiečiams šiuo metu nėra pralaimėjimų, tai nėra ko apie juos ir rašinėti. Kiek galima rišinėti apie tai, kad ivyko pries 8 men., jie žiūri į priekį - tai nėra jokia informacine ataka, jie realiai kiekviena dieną stumiasi po kazkiek susigrazinant savo zemes.
vanduo4 2022-11-09 11:41
Dannas3 - ką tu norėjai pasakyti su tais kambariais? Apie ką kalba eina?
Dannas3 2022-11-09 12:45
sureagavau i tavo teigini, jog rusija akivaizdziai pralaimi Ukrainoje. Pateikiau pavyzdi, su kambariais, kad rusai pralaimes tik tada kai bus isvyti.
IceBullet 2022-11-09 17:37
Vysnia ant torto butu atiduoti Karaliauciu Ukrainai vietoj reparaciju, vis tiek tie ubagai netures is ko moket.
vanduo4 2022-11-09 21:10
Nelaimės vien tik juos išvijus. Laimės tik kaip Imperija žlugs, nes išvijimas gali būti laikinas. Jie vėl atakuos ekonomiškai, kibernetiškai ar dar kažkaip. O šioje stadijoje, Ukraina laimi, bet dar nelaimėjo. Tokia Lietuviška gramatika.