Pasirodė pirmosios kolaboranto Stremousovo žūties vietos nuotraukos ir video: iš automobilio nieko neliko (Foto, Video)  (3)

Iš kolaboranto visureigio beveik nieko neliko. Kaip praneša Rusijos žiniasklaida, labai dideliu greičiu važiavusio automobilio vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-09 Pasirodė pirmosios kolaboranto Stremousovo žūties vietos nuotraukos ir video: iš automobilio nieko neliko (Foto, Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Autoavarijos, per kurią šiandien žuvo okupuotos Chersono srities „gubernatoriaus pavaduotojas“ Kirylas Stremousovas, kaltininkas tikriausiai yra vilkiko vairuotojas. Apie tai praneša Rusijos leidinys „RIA Novosti“, remdamasis savo šaltiniu.

Propagandistai paskelbė vaizdo įrašus ir nuotraukas iš nelaimės vietos. Filmuotoje medžiagoje matyti, kad išdaviko visureigis yra stipriai apgadintas.

Agentūros duomenimis, sunkvežimio vairuotojas esą atliko pavojingą manevrą, o Stremousovas nesuvaldė mašinos, kai bandė išvengti susidūrimo.

„Stremousovas neturėjo jokių šansų išgyventi, nes greitis buvo labai didelis“, – pabrėžė RIA korespondentas.

 

 

 

Kaip pranešama, Stremousovas judėjo iš Chersono okupuoto Melitopolio link, Zaporožės srityje.

Propagandinis „Telegram“ kanalas „WarGonzo“, remdamasis asmeniniu Stremousovo vairuotoju, rašė, kad nelaimė įvyko netoli Heničesko, Chersono srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(1)
(56)

Komentarai (3)