[Žinios trumpai] Skelbiama didžiausia nesąmonė, kurią savo kalboje paskelbė Surovikinas ir Šoigu  ()

Rusų logika tiesiog didinga: „Ukraina patyrė 8 kartus daugiau nuostolių, bet mes traukiamės".


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-10 [Žinios trumpai] Skelbiama didžiausia nesąmonė, kurią savo kalboje paskelbė Surovikinas ir Šoigu  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasirodė išsami Rusijos Federacijos jungtinės karių grupės vado Sergejaus Surovikino pranešimo gynybos ministrui Sergejui Šoigu informacija, kuri jau plačiai nuskambėjo, rašo Ukrainos žiniasklaida.

Viskas atrodo kaip teatro spektaklis, dalyvaujant aktoriams mėgėjams iš kokio nors geležinkeliečių klubo. S. Šoigu rimtu veidu kalba arba apie rūpinimąsi civiliais gyventojais (tai juokinga, matant rusų apšaudymą nuo vasario 24 d.), arba apie nerimą dėl savo kariškių gyvybių.

S. Surovikinas sako, kad kariai turi būti nedelsiant išvesti iš dešiniojo Dniepro kranto, kitaip jie atsidurs „sudėtingoje" situacijoje. Vėliau šie nelaimingi vadai praneša, kad nuo rugpjūčio iki spalio Ukrainos kariuomenė tariamai prarado daugiau nei 9,5 tūkst. žmonių, kurie žuvo ir buvo sužeisti vien Chersono kryptimi, o Rusijos nuostoliai – „7-8 kartus mažesni".

Kodėl taip skiriasi duomenys, gal patingėjo patikslinti? Nesuprantama ir logika: jeigu Ukrainos kariuomenė, kuri turėtų būti daug kartų mažesnė už Rusijos, turi tiek kartų daugiau nuostolių, tai kodėl rusams taip skubiai reikia bėgti iš Chersono ir apskritai iš kairiojo kranto?

 

Apskritai S. Šoigu ir S. Surovikinas atrodo apgailėtinai ir neįtikinamai, o jų pokalbiai suvaidinti. Arba jie nori tokiu būdu apgauti Ukrainos kariuomenę (kas yra labai naivu), arba iš tikrųjų turi tokių problemų Chersono kryptimi ir jie nebe traukiasi, o oš ten kuo greičiau bėga, bandydami gelbėtis, ir stengdamiesi išlaikyti bent kažkokį „veidą".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(140)
(1)
(139)

Komentarai ()

Susijusios žymos: