[Žinios trumpai] Galingas sprogimas Rusijoje: Z-kanalai tiesiog sprogsta nuo reakcijų į situaciją Chersone  ()

Rusijos visuomenė, atrodo, buvo nepasirengusi realybės suvokimui ir supratimui, kad Chersonas nėra Rusija.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-10 [Žinios trumpai] Galingas sprogimas Rusijoje: Z-kanalai tiesiog sprogsta nuo reakcijų į situaciją Chersone  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pareiškimas apie okupacinių pajėgų išvedimą į kairįjį Dnipro krantą ir Chersono palikimą sukėlė Rusijos visuomenės pasipiktinimo audrą.

Rusai negalėdami patikėti rašo klausdami, kaip buvo galima palikti „Rusijos regioninį centrą“, kaltindami kariuomenės vadovybę tikėtinu pasitraukimu ir iš kitų svarbių pozicijų.

„Rusijos miesto pasidavimas be kovos. Kas per valdžia“

„Kiek suprantu: kitos – Krymas ir Sevastopolis“

„Tai siaubas, gėda“

Tokios ir panašios žinutės stiprų karinį fetišą turinčiai Rusijai nėra svetimos. Jos buvo matomos ir tada, kai Rusija nusprendė atsitraukti nuo Kyjivo, supratusi, kad stringa ir nepajėgs užimti Ukrainos sostinės. Tada Rusijos valdžia kiekvienu propagandos žodžiu tikinčius rusus nuramino - „Kyjivas niekada nebuvo specialiosios operacijos tikslas“. Dabar taip nuraminti nepavyks, nes Chersonas pagal Rusijos įstatymus yra Rusijos Federacijos dalis. O pralaimėjimas - karinis. Tiesa, protestų nebus - rusai po truputį bus išmokyti, kad Chersono palikimas buvo geras strateginis žingsnis ir Rusija tiesiog demonstruoja žmogiškumą - saugo savo karių gyvybes.

(91)
(4)
(87)

Komentarai ()

Susijusios žymos: