Įspūdingos išvaizdos Ukrainos „Ryklys“ ruošiasi medžioklei – naujausiame video parodytos superinės jo galimybės (Video)  (0)

„Ukrspecsystems“ pristato dar vieną vaizdo įrašą apie naujai pagamintą „Shark“ žvalgybinį droną, skirtą užnugario misijoms su stipria elektroninio karo (EW) apsauga.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-10 Įspūdingos išvaizdos Ukrainos „Ryklys“ ruošiasi medžioklei – naujausiame video parodytos superinės jo galimybės (Video)  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos privati bendrovė „Ukrspecsystems“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame parodyta, kaip neseniai pristatyta nepilotuojama oro žvalgybos sistema „Shark“ gali „užrakinti“ ir sekti taikinį.

„Tai ne tik gražus lėktuvas, skrendantis ilgai, aukštai ir toli. Tai turėtų būti efektyvus ir patikimas visų komponentų veikimas. Grubiai tariant, tai patikimas ryšys, kokybiška kamera, nepriekaištinga katapulta ir antžeminė stotis“, – sako gamintojas.

Kalbant apie šį vaizdo įrašą, dronas greičiausiai turi lazerinį nuotolio ieškiklį ir gerą skrydžio stabilizavimo sistemą, kuri užtikrina atitinkamą filmuotos medžiagos kokybę. Skirtingi šaltiniai priartinimą įvardija kaip nuo 30x iki 90x, vaizdo įraše matome orlaivio sekimo taikinį iš 800 metrų.

„Shark“ UAV tikslas yra skristi 60 km gilyn į priešo fronto liniją priešiškoje aplinkoje su stipriomis elektroninio karo sistemomis ir rinkti duomenis, kuriuos vėliau galės panaudoti tolimojo nuotolio artilerijos sistemos.

 

„Ukrspecsystem“ teigia, kad pradėjo dirbti su „Rykliu“ po to, kai vasario 24 d. prasidėjo Rusijos invazija. Įmonė techniką perkėlė į užsienį ir toliau dirba iš ten.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (0)