[Žinios trumpai] Ukraina gavo naują galingą sąjungininką - stipriausia kalba po II-ojo pasaulinio karo, jau pralenkė net JAV (video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Siguas 2022-11-24 07:10
Kalbos nepadeda apsiginti ir laimėti. Jau iki tokio lygio leido siautėti Putinui, kad naikina išgyvenimo infrastruktūrą. Vakarietiškų naikintuvų, tankų, atacams, tamahawkų, Thad, Patriot t.y. rimtos ilgojo nuotolio priešraketinės gynybos netiekia. Nenustatė jokių raudonų linijų Putinui, nebent dėl branduolinio ginklo. Net atomines elektrines raketom apšaudo ir nieko. Ukrainiečiai žiemą lieka be elektros, vandens. Antras golodomoras. Pažiūrėsim ką JT padarys šį kartą. 1940m rusija už Suomijos užpuolimą išmetė iš tų laikų JT. Dabar rusija JT saugumo taryboje trolina kiek gali, šmeižia , meluoja ir visi kaip avinėliai nieko nepadaro. Pasikeitė manau laikai, žmonės silpni, išlepę, bailūs tapo. Per 2 pasaulinį rimtai davė į dantis fašizmui ir nugalėjo. Net šaltojo karo laikais rimtai priešinosi bolševizmui. Net lendlizas buvo tikras. Dabar paskelbė lendlizą ir ką? 20 Himarsų gavo Ukrainiečiai? Čia moderniausia ginkluotė ką gavo? Ar aš ką praleidau?
Absoliutas 2022-11-24 09:54
Pagaliau ES bunda. Rusofašistai bus galutinai sutriuskinti
immortallt 2022-11-24 10:57
Fašizmui davė, socialsitams, kurie nužudė dar daugiau - davė teritorijų, apipylė pinigais. O šiaip jei iš ties atėjo laikas prispausti, tai galima būtų pradedant bet kokios prekybos apmokestinimu 100% kainos, plius 10% kiekvieną mėnesį, kol bent 1 kv.m. Ukrainos teritorijoje yra bent vienas jų kareivis ir nėra reparacijos pradėtos mokėti. Tada, uždarymas bet kokios laivybos ir skrydžių per NATO teritorinę erdvę, AKA Kaliningradas izoliuotas karine prasme. Tranzitą jei leisti, tai tik patikrinus kiekvieną pakuotę ir už šią paslaugų ruskiams susimokėjus. O tada karinė - prie ruskių sienų sutempi karinę techniką ir primeni apie save, jėgą jie supranta. Gal ir dalį pajėgų nuo Ukrainos atitrauks. Bet koks įskridimas ar įplaukimas į NATO erdvę - perspėjimas ir jei per 2s nėra krypties keitimo - sunaikinimas. Pas turkus lakstė, vieną numušė, nebelaksto. Skrenda kažkas be autoatsakiklio, perspėji dar kylant, jei atskridus vis dar neįsijungęs, ir neskrenda į NATO oro uostą - numuši. Jei nusileido - konfiskuoji be galimybės atgauti. Pilotą apklausi, ir jei karinis personalas - mainai į ukrainiečių išlaisvinimą ar pvz. nusikaltėlių mainymą, kurie slapstosi ruskyne.
Siguas 2022-11-24 14:12
to Absoliutas Kad ES bunda sutinku. Net Popiežius paragino melstis už Ukrainą. Tai pats griežčiausias jo pasakymas nuo invazijos pradžios. Bet aš nelabai tikiu, kad maldos apsaugos ukrainiečius nuo balistinių ir sparnuotųjų raketų. Kaip ir Šolco kalbos. Va jei paskelbtų, kad duoda bent 4 baterijas Patriot. Kai lenkai paprašė tai duoda, o kai lenkai pasakė, kad geriau perduotų jas Ukrainai tai tyli. Va jei duos tai pamatysiu, kad ledai pajudėjo.