Prisišnekėjo juodai: karo korespondentas Putiną pavadino „silpnavaliu vyriausiuoju pensininku“ - skelbiama, kas jam nutiko  ()

Kažkur dingo žinomas Rusijos karo propagandistas Vladimiras Romanovas, „Telegram“ kanalo „Romanov Light“ autorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistas Vladimiras Romanovas, „Telegram“ kanalo „Romanov Light“ autorius, paskelbė apie Rusijos valdžios grasinimus. Negana to, po paskutinio pranešimo apie grasinimus propagandistas dingo ir jau savaitę nekuria jokių naujų įrašų.

Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis savo „Telegram“ kanale atkreipė dėmesį į šį įvykį.

„Rusijos karo korespondentui Romanovui, raginusiam bombarduoti civilius gyventojus ir surengti branduolinius smūgius Ukrainai, Rusijos valdžia smogė į galvą už tai, kad jis savo postuose ėmė dalintis kritika, jis aps$^$$o ir nustojo rašyti. Jau savaitę jokių naujų įrašų. Kokie apgailėtini yra visi šie Rusijos imperatoriai. Kažkaip nesinori net tyčiotis iš jų“, – rašo Kazanskis.

 

Rusijos propagandistas paskutinėje žinutėje teigė, kad po atskleidžiančių publikacijų apie Rusijos pajėgų padėtį Ukrainoje gavo perspėjimą iš „viršaus“. Be to, savo žinutėje Romanovas Putiną vadina „silpnavaliu vyriausiuoju pensininku“. O dabar jis tyli arba dingo.

(92)
(4)
(88)

Komentarai ()

Susijusios žymos: