[Žinios trumpai] „Rusijos Federacija turi būti sunaikinta kaip valstybė“ - galinga nuomonė, ką reikia daryti su rusais (video)  ()

Ukrainos žmonėms neverta derėtis su Rusija. Rusijos Federacija turi būti sunaikinta kaip valstybė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pareiškė Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas, kalbėdamas Kyjivo saugumo forume.

„Palenkti mus daryti kažkokį kompromisą su žmonėmis, kurie žudo mūsų vaikus, kurie čia vykdė tokius žiaurumus, manau, yra gėdinga", – sakė O. Danilovas.

Jis pabrėžė, kad ukrainiečiai už laisvę sumokėjo didžiulę kainą ir dabar gina ne tik save, bet ir NATO šalis, besiribojančias su Ukraina bei visa Europa.

„Mes visam pasauliui parodėme, kad nereikia bijoti tų, kurie 30 metų gąsdino pasaulį, jog jie tokie galingi, su jais privaloma skaitytis. Tiesiog juos reikia sunaikinti, kad jie nustotų egzistuoti kaip šalis tose ribose, kuriose šiuo metu yra", – sakė NSDC sekretorius.

O. Danilovas paaiškino, kad Rusija savo teritorijoje turi kolonijų ir sunaikino labai daug įvairių tautų kultūrų, tradicijų, kalbų.

 

„Tai barbarai. Mūsiškiams būtų neverta su jais kalbėtis", – sakė O. Danilovas.

Jis paragino žiniasklaidą ir tinklus neplatinti buvusio Rusijos Federacijos prezidento Dimitrijaus Medvedevo, kurio paskyrose socialiniuose tinkluose pastaruosius metus jo vardu skelbiami beveik vien įžeidinėjimai, grasinimai Ukrainai ir Vakarų pasauliui, pareiškimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(142)
(1)
(141)

Komentarai ()

Susijusios žymos: