[Žinios trumpai] „Rusai nesupranta, kokia tai bus katastrofa – 85% raketų bus sunaikinta dar virš Rusijos teritorijos, šalies neliks iš viso“ (Video)  (1)

Žinomas publicistas nepataria rusams pradėti branduolinio karo. A. Nevzorovas perspėjo Maskvą dėl „branduolinių“ grėsmių: „85% raketų bus neutralizuota Rusijos Federacijos teritorijoje“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbėdamas laidoje „Nevzorovo trečiadieniai“, kuri buvo vedama kartu su Oleksijumi Arestovičiumi, A. Nevzorovas gana ironiškai pažymėjo, jog branduolinis karas „neišvengiamas“ ir dabar jam „labai tinkamas momentas“.

Ekspertas paminėjo Rusijos propagandistus, kurie neseniai ragino sudeginti Hagą, taip pat likusį civilizuotą pasaulį, nes tada „nebūtų kur jų teisti“. Anot A. Nevzorovo, V. Putino žiniasklaidos darbuotojai neįsivaizduoja, kiek Rusijos branduolinis potencialas dabar yra prastesnis nei NATO. „Jie mano, jog visi mirs, nesuvokdami, kad Rusijos teritorijoje bus sunaikinta 85% RF raketų. Tiesiog matau tai pagal visus karinius dokumentus“, – pabrėžė jis.

 

A. Nevzorovas pridūrė, kad po branduolinio karo Europa ir Amerika, nors ir patirs didelių nuostolių, išliks ir atsistatys, tačiau „iš Rusijos Federacijos tiesiog nieko neliks“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(266)
(7)
(259)

Komentarai (1)