Skelbiamas planas B: labiausiai tikėtina versija, ką darys Putinas po sutriuškinimo Ukrainoje (Video)  ()

Ar Putinas išliks valdžioje po karinio pralaimėjimo Ukrainoje: galimi keli scenarijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai gali būti scenarijus, kai Rusijos kariuomenė paliks Ukrainos teritoriją, o Putinas pasakys rusams, kad toks buvo planas.

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo politologas Valentinas Gladkichas. Jo nuomone, net ir tokiomis sąlygomis Rusijos elitas galės gerti prancūzišką konjaką ir dėvėti Christiano Dioro kurtus drabužius.

Politologas prisiminė, kad panašios gyvenimo sąlygos buvo ir buvusioje Sovietų Sąjungoje.

„Kai žmonės pirko džinsus už 120 rublių (o tai buvo vidutinis inžinieriaus atlyginimas), sovietinė nomenklatūra ir jų vaikai jautėsi puikiai ir turėjo visas norimas prekes“, – sako Gladkichas.

Todėl, pasak politologo, Kremliui gali tikti „geležinės uždangos“ kūrimo variantas. Ir nors Nicoje teks atsisakyti jachtos, vasarnamių, Rusijos elitas, kaip ir Sovietų Sąjungoje, keliaus į užsienį kaip diplomatai.

 

„Toks scenarijus galimas. Jie nesirenka tarp gero ir geriausio. Jie renkasi blogą, labai blogą ir visiškai nepriimtiną“, – pabrėžė Gladkichas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(6)
(27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: