[Žinios trumpai] Kremlius liko be žodžių, ima pauzę: kaip reagavo Peskovas į klausimą apie galingą sprogimą Rusijoje (Video)  ()

Maskva nežino, kaip numalšinti kilusią visuomenės paniką, ima pauzę.  


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-06 [Žinios trumpai] Kremlius liko be žodžių, ima pauzę: kaip reagavo Peskovas į klausimą apie galingą sprogimą Rusijoje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius, matyt, iki galo nesuvokia, ką daryti ir kaip reaguoti į atakas į savo aerodromus, esančius daugiau nei 600 kilometrų nuo sienos su Ukraina. Maskva nežino, kaip numalšinti kilusią visuomenės paniką ir kilusį pasipiktinimą, todėl ji padarė tam tikrą pauzę. Tylėti negalima, bet ir pasakyti nėra ką, todėl V. Putino sekretorius spaudai „šaudo“ tuščiomis ir bendro pobūdžio frazėmis, kuriose nėra jokio konkretumo.

Dmitrijus Peskovas pareiškė, kad Rusijos Federacijos prezidentas buvo informuotas apie sprogimus dviejų regionų aerodromuose, tačiau situacijos nekomentavo, tariamai motyvuodamas tuo, kad neturi išsamios informacijos.

„Žinoma, prezidentas reguliariai gauna informaciją iš visų atitinkamų tarnybų apie viską, kas vyksta“, – sakė Putino atstovas.

Jis pridūrė, kad žiniasklaidoje matė pranešimus apie ekstremalias situacijas, įvykusias kariniuose objektuose. Daugiau jis neturėjo ką pasakyti.

Reikia pažymėti, kad būtent iš karinio aerodromo Engelse (600 km nuo sienos) Tu-95 pakyla smogti Ukrainai.

„Tai yra didelio tikslumo smūgiai į karinius taikinius, o ne Putino-Surovikino šaudymas į civilius“, – socialiniame „Twitter“ tinkle pažymi žinomas tinklaraštininkas.

 

 

Tuo tarpu Rusijos propagandistai tiesiog šokiruoti, kad menkaverčiai dronai puola strategines Rusijos branduolines pajėgas ir  įsivaizduoja, kaip dabar JAV juokiasi iš Rusijos Federacijos.

„Įsivaizduojate, koks dabar kyla juoko lygis JAV būstinėje? Rusijos strateginės branduolinės pajėgos niekaip nepridengtos, jos yra bejėgės“, – isterikuoja Dmitrijus Konanichinas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(225)
(3)
(221)

Komentarai ()

Susijusios žymos: