Putinas nustebęs savo kariuomenės nesėkmėmis: JAV žvalgyba skelbia prognozę, kas bus toliau  ()

Ukraina nustebino Putiną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV žvalgyba tikisi, kad karo veiksmų Ukrainoje sulėtėjimas tęsis ateinančius kelis mėnesius.

Vladimiras Putinas nesitikėjo savo kariuomenės žlugimo Ukrainoje ir galbūt kuriam laikui persvarstys savo tikslus, bet ilgainiui Ukrainos okupacijos idėjos neatsisakys.

Tai pareiškė JAV nacionalinės žvalgybos vadovė Avril Haines, patikslinusi, kad anksčiau ar vėliau Kremliaus šeimininkas grįš prie savo agresyvių planų.

Dabar, kai darosi vis sunkiau nuslėpti tiesą, ji apskaičiavo, kad V. Putinas greičiausiai geriau suvoks Rusijos kariuomenės problemas. Tačiau JAV žvalgyba vis dar nežino, ar Kremliaus savininkas supranta visą problemų vaizdą.

Kartu akivaizdu, kad Maskva atsargų papildymo klausimą bando išspręsti padedama likusių sąjungininkų. Taigi, yra įrodymų, kad iš Šiaurės Korėjos buvo tiekiamas nedidelis šaudmenų kiekis. Iranas taip pat aprūpino Rusijos Federaciją bepiločiais orlaiviais, tačiau Maskva Teherane ir toliau ieško kitokio tipo tiksliai valdomų sviedinių.

 

JAV žvalgyba apskaičiavo, kad tiek Ukrainos, tiek Rusijos kariškiai, ruošdamiesi kontrpuolimui po žiemos, bandys papildyti atsargas. Tačiau yra tam tikras skeptiškas požiūris į rusų sugebėjimą pasiekti tikslą, tuo tarpu Ukrainos gynėjai atrodo daug optimistiškiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(1)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: