Monstriškas smūgis, nebuvo jokių šansų: pavojingiausias Rusijos sraigtasparnis sunaikintas išskirtinai unikaliu būdu (Video)  ()

Pasirodė naujas rusiško Ka-52 sprogimo vaizdo įrašas: sraigtasparnis buvo sunaikintas unikaliu būdu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose pasirodė naujas kokybiškas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas prieš dieną Rytų Ukrainoje numušto rusiško K-52 sunaikinimas.

Įspūdingus kadrus, kaip sraigtasparnį susprogdino raketa, nufilmavo Ukrainos dronas, kuris, greičiausiai, atpažino ir nukreipė į taikinį ukrainiečių ginklus.

Aukšta vaizdo įrašo kokybė leido sukurti detalią siužetinę liniją, kurioje aiškiai matomas smūgio momentas ir galingas sprogimas.

Naujojo vaizdo įrašo pasirodymas socialiniuose tinkluose taip pat sukėlė ginčų dėl to, kaip Ukrainos ginkluotosios pajėgos susprogdino sraigtasparnį.

Vartotojai pastebėjo, kad oro gynybos raketa iš viršaus smogė Rusijos sraigtasparniui, po kurio įvyksta sprogimas. Pailgos raketos ilgis prilygsta sraigtasparnio pločiui. Dalis vartotojų mano, kad K-52 buvo sunaikintas iš S-300. Tuo pačiu metu amerikietiška oro ir jūrinės raketos „Sea Sparrow“ modifikacija turi beveik unikalų gebėjimą pataikyti į oro taikinius iš viršaus.

 

Po sprogimo sraigtasparnio rotoriai nustoja suktis, o pats Ka-52 kaip akmuo krenta ant žemės.

Z kanalai rašo, kad Ka-52 įgula „buvo produktyviausia grupės įgula“. Abu sunaikinti įsibrovėliai yra „geriausi iš geriausių“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(0)
(74)

Komentarai ()