[Žinios trumpai] Kremliuje drebėjo sienos: įsiutęs Putinas „sumalė į miltus“ generolą Surovikiną ir pagrasino susidorojimu  (1)

V. Putinas „susprogdino“ S. Surovikiną dėl smūgių dviems Rusijos aerodromams, kai oro gynybos sistema net nepajudėjo, ir dėl nesėkmingo smūgio Ukrainos energetikos sistemai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nežinomi bepiločiai orlaiviai užpuolė iš karto dvi Rusijos Federacijos oro bazes, kuriose yra strateginiai bombonešiai, dalyvaujantys kare prieš Ukrainą. Tą pačią dieną priešas dar kartą sudavė didžiulį smūgį Ukrainai. Tačiau Ukrainos ginkluotosios pajėgos numušė apie 90 % paleistų raketų.

Gruodžio 6 d. Antonas Geraščenko savo puslapyje „Telegram“ kanale paskelbė įrašą apie dieną prieš tai Rusijos Federacijoje vykusius įvykius.

Anot jo, Rusijos Federacijos prezidentas S. Surovikinui dėl nesėkmių visuose frontuose sukėlė tikrą audrą. V. Putinas supyko, nes bepiločiai orlaiviai sugebėjo įveikti ilgą atstumą ir nepastebėti nuskristi į Saratovą bei Riazanę.

Negana to, Rusijos diktatorius įsiuto, kai buvo paleista daugiau nei 70 raketų, tačiau dauguma jų taip ir nepasiekė savo tikslo. A. Geraščenko praneša, kad V. Putinas negailėjo „raudonojo žodžio“ ir nuolat kalbėjo tik nešvankybėmis. Po vakarykščio pokalbio V. Putinas pažadėjo rimtas pasekmes, jei kitos raketos atakos Ukrainos teritorijoje rezultatas vėl bus „nulinis“.

 

Rusijos Federacijos prezidentas suprato, kad negali jaustis saugus net Maskvoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(348)
(7)
(341)

Komentarai (1)