Lietuvoje maksimalus greitis bus keičiamas per nuotolį – pražiopsosite, mokėsite baudą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sub 2022-12-09 09:26
Šitas man patiko Manau pasinaudosiu tokiu būdu išskirtinėm situacijom ir ypač mieste.
immortallt 2022-12-09 09:46
Vat iš tų principinių antraeilininkų, kai pirma juosta laisva, reikėtų biški ateisių atimti, o tai 95% įsitikinę, kad gali važiuoti bet kuria juosta, nes greitis leistinas.
bahuriux 2022-12-09 10:29
Niekas iš "principinių" kaip tu vadini be reikalo nevažiuoja antra juosta, kai pirma laisva, nes taisyklės to neleidžia, o jei važiuoja antra juosta kai pirma laisva tai jie mulkiai. Aš važiuoju palei taisykles visada, nes važiuoju labai daug ir jei psichavočiau kaip kai kurie iš jūsų tai būčiau jau prisidirbes nesamonių daugybe kartų, o taip nėra. Jums "vip'ms" jau parašė važiuokit griežtai palei taisykles ir nereiks psichavoti taip saugiau ir jums ir visiems aplink ir net žmonėms laukiantiems stotelėse. Beto dabar kai oro sąlygos parstos reik8a suprasti kad leistinas greitis yra daug didesnis už saugų. Šyryt visi šliaužė ant 50 kur leistinas greitis 90, o antra juosta lėkė 60
immortallt 2022-12-09 11:57
bahuriux, oi kaip važiuoja. Mano uošvienė viena iš jų. Ne kartą esame susipjovę dėl to. Nu nu, kas čia psichavoja? Saugus greitis priklauso nuo krūvos faktorių, pradedant automobilio fizinėmis charakteristikomis, saugumo sistemomis, padangomis baigiant vairuotojo patirtimi, išsimiegojimu ir pan. Šįryt geras kelias buvo. Jokio leduko po apačia, kur daugiau pliurzės, vairo staigiai nesukioji ir greičio staigiai nekeiti ir viskas puiku. Na kaip žiemą omeny. Autostrada 130 nevažiuočiau, bet ir ne variantas, kai 50 tenka važiuoti (žemiau leistino jau).