[Žinios trumpai] Rusija daužoma rimtai: kariniame dalinyje atsivėrė didžiulis krateris, šarvuotis tiesiog nuskriejo į šalį  ()

Gruodžio 13-osios naktį Briansko srityje įvyko sprogimas, po kurio rusų dalinyje į šalis pasklido karinė technika.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gruodžio 13-osios naktį smogta Rusijos kariniam daliniui Nr.12721 Briansko srityje. Vietos gyventojai rašė girdėję stiprius sprogimus, langai sudrebėjo nuo sprogimo bangos.

Briansko srities gubernatorius Aleksandras Bogomazas patvirtino nepaprastosios padėties naktį. Tačiau, jo žodžiais, tai buvo ne kokios raketos ar bepiločio smūgis, nes oro gynybos sistemos veikia „puikiai“. Anot jo, naktį oro gynybos sistema numušė raketą, neva paleistą iš Ukrainos teritorijos. Jos fragmentai nukrito į pramoninės zonos teritoriją, bet aukų pavyko išvengti.

Savo „mintimis“ nusprendė pasidalyti ir į Rusijos Federaciją pabėgęs Ilja Kiva. Anot jo, nuo Klincų sienos iki Ukrainos yra apie 50 km, todėl, apšaudymas galėjo buvo atliktas su HIMARS pagalba, arba tai buvo tiesiog sabotažas.

 

Vėliau internete pasirodė nuotraukos ir vaizdo įrašai iš sprogimo vietos. Nepanašu, kad tai būtų pramoninė zona. Be to, matoma apgadinta karinė technika. Krateris išties didelis, todėl čia krito ne numušta, ore sprogusi raketa.

(35)
(0)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: