„Tai labai rimtas šaltinis“: V. Putinas planuoja bėgti iš Rusijos  (5)

Andrejus Piontkovskis pažymėjo, kad V. Putinas iš tiesų svarsto galimybę pabėgti iš Rusijos, pralaimėjęs karą su Ukraina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius, politologas, publicistas ir žurnalistas Andrejus Piontkovskis mano, kad buvusio V. Putino kalbų rašytojo Abbaso Gallyamovo žodžiai apie galimą Rusijos prezidento pabėgimą iš Rusijos yra rimtas šaltinis, kuriuo galima pasitikėti.

„Gallyamovas anksčiau buvo labai arti Rusijos Federacijos prezidento biuro. Aš pasitikiu jo informacija. Jis parašė labai išsamų straipsnį apie vadinamąjį „Nojaus arkos“ planą, kuriame sakoma, kad lygiagrečiai šūksniams „Kelkis, didžiule šalie, kelkis mirtinai kovai!“, jie (Kremliaus elitas – red.) ruošia sau prieglobstį“, – FREEDOM eteryje sakė A. Piontkovskis.

„Iš pradžių Rusijos pareigūnai norėjo sutelkti dėmesį į Kiniją, tačiau sulaukė labai šaltos kinų reakcijos. Dabar Venesueloje svarstomas ne mažiau beprotiškas projektas“, – pažymėjo politologas.

 

„Kaip jie tai įsivaizduoja? Keisti išvaizdą? Tačiau šiandien viskas taip globalu ir atvira, kad tiesiog neįmanoma nuslėpti“, – pastebėjo laidos vedėjas.

„Nebent Šiaurės Korėjoje, bet vargu ar jie patys norės ten vykti. Haga jiems yra net patogesnis ir priimtinesnis pasirinkimas nei Pchenjanas“, – atsakė A. Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(8)
(57)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: