Putiną ištiko panikos priepuolis – įsiutęs paskelbė, kas bus, jei JAV išsiųs „Patriot“ sistemas į Ukrainą  ()

Priešlėktuvinės raketų sistemos, pasak Kremliaus atstovo Peskovo, taps „teisėtu taikiniu“ Rusijos ginkluotosioms pajėgoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija sunaikins pažangias priešraketinės gynybos sistemas „Patriot“, kurias JAV gali tiekti Ukrainai. Tai per spaudos konferenciją pareiškė Rusijos prezidento atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas.

Visų pirma, žurnalistai prašė jo pakomentuoti žiniasklaidos pranešimus, kad JAV ir Ukraina baigia kurti strategiją, skirtą priešraketinės gynybos sistemų „Patriot“ siuntimui į Ukrainą.

Peskovo teigimu, užsienio žiniasklaidos skleidžiama informacija yra „nepatikimas dalykas“. Šiame kontekste Vladimiro Putino atstovas paragino sulaukti oficialaus patvirtinimo dėl priešraketinių sistemų „Patriot“ siuntimo į Ukrainą.

Tuo pat metu Dmitrijus Peskovas pagrasino, kad pažangios priešraketinės gynybos sistemos taps „teisėtu taikiniu“ Rusijos ginkluotosioms pajėgoms ir bus sunaikintos.

 

Pažymėtina, kad tokius grasinimus anksčiau išsakė buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas. Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas tvirtino, kad Rusijos kariai sunaikins ne tik „Patriot“ sistemas, bet ir NATO šalių personalą, aptarnaujantį pažangius kompleksus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(49)
(-43)

Komentarai ()