Lekiant 100 km/h greičiu užsiblokavo greičio palaikymo sistema ir sugedo stabdžiai - skelbiama įspūdinga policijos reakcija (Video)  (4)

„Haval H6" vairuotojas greitkelyje negalėjo išjungti greičio palaikymo ir sustabdyti transporto priemonės. Automobilis nuvažiavo 500 km, kol pasibaigė degalai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos greitkelyje „Haval H6" užstrigo pastovaus greičio palaikymo sistema ir dar sugedo stabdžiai – automobilis negalėjo sustoti ir kelias valandas lėkė 100 km/h greičiu. Apie tai kalbama vaizdo kanale „TVBS Plus".

Incidentas įvyko Hunano provincijoje. Automobilis „Haval H6" naktį greitkeliu judėjo pastovaus greičio palaikymo režimu 100 km/h greičiu. Nusprendęs nusukti nuo autostrados vairuotojas pastebėjo, kad pastovaus greičio palaikymo sistema neišsijungia. Be to, sulėtinti greičio taip pat buvo neįmanoma – sugedo ir automobilio stabdžiai.

Vairuotojas paskambino į „Haval" servisą, tačiau šie jam padėti negalėjo – pastovaus greičio palaikymo niekaip nepavyko išjungti. Tada jis kreipėsi į policiją.

 

Policija greitai sureagavo ir išsiuntė palydą. „Haval H6" su policijos kortežu teko nuvažiuoti apie 500 km – jiems pavyko sustoti tik tada, kai bake nebeliko benzino.

Patruliai pateikė savo vaizdo registratorių įrašus. Jie rodo, kad automobilis važiuoja greitkeliu su įjungtomis avarinėmis šviesomis.

Gamintojo specialistai tyrinėja automobilį ir bando nustatyti greičio palaikymo bei stabdžių sugedimo priežastį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(2)
(12)

Komentarai (4)