Skelbiama, kad Kinija tyliai pradėjo Rusijos teritorijų užgrobimą  ()

„Kinijos maršrutai jau nutiesti“, – apie slaptą Kinijos operaciją užgrobti Rusijos Federaciją kalbėjo Michailas Pritula.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-01 Skelbiama, kad Kinija tyliai pradėjo Rusijos teritorijų užgrobimą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas, į pensiją išėjęs SBU pulkininkas Michailas Pritula atskleidė Kinijos vykdomą Rusijos teritorijų užgrobimą. Anot jo, Rusijos skilimo procesas jau prasidėjo. Ši valstybė negalės išlaikyti savo teritorinio vientisumo, nes Kinija jau įgyvendina 17-ajame komunistų partijos suvažiavime priimtą strateginį sprendimą – taikią kinų plėtrą ir įsikūrimą Rusijos Federacijos Tolimųjų Rytų teritorijoje.

„Matome, kad Putinas dabar išveda visus karius iš Tolimųjų Rytų. Jis meta juos į Ukrainą, o jie čia žūsta. Taigi, iš tikrųjų Tolimųjų Rytų teritorija jau de facto apgyvendinta kinų ir Kinija de facto ją užgrobė. Visų pirma, mes kalbame apie teritoriją šalia Juodojo lokio salos. Ji buvo išnuomota kinams 50 metų, tai yra visam laikui. Ir tai yra didžiulė teritorija“, – sakė Michailas Pritula.

Be to, palydovinės nuotraukos rodo, kad Chabarovske jau nutiesti Kinijos maršrutai, pabrėžė ekspertas.

 

Tada jis pridūrė, kad yra toks kriterijus kaip demografinis spaudimas: „Rusijos teritorijoje prie Amūro kažkur pusantro žmogaus gyvena kvadratiniame kilometre. O Kinijos pusėje – 150 žmonių kvadratiniame kilometre. Tankis yra 100 kartų didesnis. Tai didžiulis spaudimas, vedantis prie kinų įsiskverbimo į Rusijos teritoriją ir realų įsikūrimą bei rusų asimiliaciją, nes kinai nesiasimiliuoja, jie liks kaip etninė grupė ir kaip žmonės, nešantys savo kultūrą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(156)
(6)
(150)

Komentarai ()