[Žinios trumpai] Košmaras Rusijos „mobikams“ - Ukraina smogė uraganine ugnimi, rusai ištaškyti į gabalus, skelbiami milžiniški nuostoliai  ()

Mobilizuotieji iš Užbaikalės, kartu su savo krašto savanorių batalionu, pateko į stiprų artilerijos apšaudymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mobilizuoti rusai iš Užbaikalės teritorijos, Donecko srityje, pateko į galingą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerijos ataką, dėl kurios žuvo ir buvo sužeista iki 400 žmonių.

Apie tai rašo Rusijos Federacijos karinės telegramos kanalas „Volia“, remdamasi kariniais šaltiniais Rusijos vadovybėje.

Remiantis gauta informacija, mobilizuoti iš Jakutijos ir Užbaikalės į „DLR“ buvo išsiųsti rugsėjo pabaigoje.

„Mobilizuotieji iš Užbaikalės, kartu su savo krašto savanorių batalionu, pateko į stiprų artilerijos apšaudymą. Tikslios informacijos apie nuostolius kol kas nėra. Sakoma, kad iš viso žuvo ir buvo sužeista iki 400 žmonių, bet tikslesnės informacijos nėra. Žinoma, kad mažiausiai pusė žuvusiųjų ir sužeistųjų yra iš Borzios miesto“, – rašoma pranešime.

Šaltinių teigimu, Chersono srityje mobilizuoti iš įvairių Rusijos Federacijos regionų buvo perkelti į dešinįjį Dnipro krantą, tarp jų yra ir daug Belgorodo, Kursko, Briansko sričių gyventojų. Kairiajame krante yra Leningrado, Maskvos sričių ir Šiaurės Vakarų federalinės apygardos bei Centrinės federalinės apygardos regionų gyventojų.

 

„Tie regionai, kurie yra arčiau karo zonos ir kurių gubernatoriai norėjo įsiteikti vadovybei, buvo pirmieji, kurie mobilizuotosius sutelkė. Juos pirmus ir sunaikino. Mes čia pagal regionus neskaičiuojame, bet tarpusavyje pasišnekame. Bendri mobilizuotųjų nuostoliai visai grupei siekia iki 700 žuvusiųjų ir dvigubai daugiau sužeistųjų. Neaišku, kiek paimta į nelaisvę. Jie įvardijami kaip dingę. Iš užregistruotų belaisvių šiandien visoje grupėje yra daugiau nei 260 žmonių“, -  sakė karininkas iš RF ginkluotųjų pajėgų štabo Belgorode.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(3)
(134)

Komentarai ()

Susijusios žymos: