Prasideda galinga mėsmalė, gali žūti milijonai žmonių: Ukraina nebėra taikinys, Putinas pradeda naują karą  ()

Putinas pradėjo naują karo etapą, Ukraina nebėra taikinys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Generolo Surovikino paskyrimas Rusijos okupacinių pajėgų Ukrainoje vadu pažymėjo naują karo etapą. Rusija pereina nuo puolimo prie gynybos.

Apie tai savo „YouTube“ kanale kalbėjo Rusijos žurnalistė, politikos ir karo stebėtoja Julija Latynina.

„Surovikinas gavo mandatą eiti į gynybą. Tai reiškia, kad Putinas nebekariauja, kad paimtų Ukrainą. Jis kariauja, kad išsaugotų savo kailį ir galią. Šiame kare jis bus visiškai negailestingas. Ir jis paleis į mirtį tiek milijonų žmonių, kiek reikės“, – perspėjo Latynina.

Ji patikslino, kad diktatoriaus tikslas yra sudaryti paliaubas kare, kad būtų sustabdytas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas. Dabar jis stabdo ukrainiečių judėjimą, mėto į priekį „mėsą“ – mobilizuotų rusų kūnus.

„Kaip kovoja Ukrainos kariuomenė? Ji nesustoja, kol būrio tvirtovėje yra nors vienas likęs priešas. Rusijos kariai priešakinėje gynybos linijoje turi arba pabėgti iš ten, kaip Charkivo fronte, arba būti visiškai sutriuškinti ir nužudyti, kaip tai vyksta prie Chersono“, – sakė žurnalistė.

Putinas ir jo generolai dabar bando panaudoti šią ukrainietišką taktiką savo naudai.

 

Latynina atkreipė dėmesį į tai, kad mobilizuoti rusai praktiškai nėra mokomi, o iš karto siunčiami į frontą. Tai yra sąmoninga taktika. Diktatorius savo žmonėms paruošė baisų likimą.

„Mobilizuotieji metami į fronto liniją, o kol jie nėra sutriuškinti, Ukrainos kariuomenė nejuda į priekį... Kol ši kūlimo mašina veikia, frontas nekrenta... Tai yra pagrindinis mechanizmas, kuriuo V. Putinas vilkina Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą, taip pat ir prie Chersono“, – tvirtino Latynina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(140)
(10)
(130)

Komentarai ()

Susijusios žymos: