[Žinios trumpai] „Erdoganas labai piktas“, - Rusija įvykdė savo grasinimą, Turkijos prezidentas tiesiog įsiuto (Video)  ()

Rusijos Federacijos pasitraukimas iš grūdų sandorio įsiutino šio susitarimo garantą – Turkijos prezidentą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-31 [Žinios trumpai] „Erdoganas labai piktas“, - Rusija įvykdė savo grasinimą, Turkijos prezidentas tiesiog įsiuto (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Grūdų koridorius“ yra 220 km nuo Sevastopolio, tačiau Rusijos Federacija vis dar tvirtina, kad laivų sprogimai Sevastopolyje tariamai kilo dėl „povandeninių dronų“, paleistų būtent šiuo „koridoriumi“, tariamai, iš laivų Odesoje.

Visa tai Rusija daro tam, kad turėtų „priežastį“ pasitraukti iš „grūdų sandorio“. Tai „Espreso.TV“ eteryje pareiškė Odesos karinės administracijos atstovas Sergejus Bratčukas.

Jis atkreipė dėmesį, kad Rusijos Federacija, naudodama tokią taktiką, bando pabėgti nuo grūdų sandorio jau ne pirmą kartą. Nugriaudėjus sprogimui ant Krymo tilto, okupacinė šalis taip pat pareiškė, kad sunkvežimyje esanti bomba, neva, atkeliavo iš Odesos.

Rusijos Federacijos pasitraukimas iš grūdų sandorio įsiutino šio susitarimo garantą – Turkijos prezidentą.

 

„Erdoganas labai piktas“, – pabrėžė Bratčukas.

Jis taip pat priminė, kad jūroje stovėjo ir nedirbo 218 laivų, vadinasi, Rusija grūdų sandorį stabdė ir anksčiau, tik dabar apie tai pranešė oficialiai. Jis papasakojo apie laivą, kuris 25 dienas plaukė iš Odesos į Alžyrą, nes rusai buvo jį sustabdę Bosforo sąsiauryje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(119)
(4)
(115)

Komentarai ()