[Žinios trumpai] Perimtas įsiutusio ruso pokalbis: „Netikėjau iki paskutinio, kol neatvyko divizijos vadas - mes atsisakysime visos Rusijos“ (N-18, necenzūrinė leksika)  ()

Rusija (greičiausiai) išveda kariuomenę iš dešiniojo Chersono srities kranto, o tai, sprendžiant iš perimto pokalbio, okupantams gali būti labai skausminga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas pasiklausė dešiniajame Chersono srities krante veikiančio Rusijos kario pokalbio telefonu. Jis savo bendražygiui pranešė apie jų išvedimą į Rusijos Federacijos teritoriją.

Rusų okupantas žinią apie pasitraukimą iš Ukrainos teritorijos priėmė itin skausmingai.

Necenzūrinė leksika!

„Šiandien, galbūt, manęs nebus šiame pasaulyje, supranti? (…) Šiąnakt mes nuo Nikolajevo sektoriaus renkamės ir varom į Rusiją. Mes užleidžiame visas pozicijas. Tai viskas, po velnių! Ar gali tu įsivaizduoti?(…) iki paskutinio netikėjau, kol neatvažiavo divizijos vadas pulkininkas leitenantas ir to nepasakė… Kiek žmonių žuvo pas mus! Tai tūkstančiai žmonių, sušiktai, atidavė savo gyvybes, kad atimtų šią teritoriją. Ir galiausiai mes ją taip lengvai atiduodame (…) Ar duosim visą Rusiją?“ – piktinosi Rusijos karys.

 

Jis tikina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos šioje teritorijoje tariamai dislokavo 80 tūkstančių karių, o Rusijos ginkluotosios pajėgos nebeturi galimybių išlaikyti okupuotų teritorijų. „Viskas lūžta į visas puses. Mes nieko negalime padaryti“, – skundėsi rusų karys. Jis patikslino, kad, anot sklandančių gandų, vėliau jie bus perkelti į Baltarusijos teritoriją naujai invazijai į Šiaurės Ukrainą.

(136)
(0)
(136)

Komentarai ()

Susijusios žymos: