[Žinios trumpai] Ekspertas: gali būti smūgis į Maskvą - V. Putinas tai žino, reakcija neįtikėtina  ()

Putinas Naujųjų metų šventėms išvyko ne tik iš Maskvos, bet ir iš savo rezidencijos Sočyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos analitikas ir istorikas Valerijus Solovėjus teigė, kad V. Putinas bijo dronų, galinčių skristi į Rusijos Federacijos sostinę. Todėl prieš Naujųjų metų šventę nusprendė palikti Kremlių. Solovėjus neatmeta, kad Putinas Naujuosius metus sutiks už Uralo. Savo nuomonę jis išsakė interviu žurnalistei Julijai Latyninai.

Šią savaitę V. Putinas jau atšaukė savo kasmetinę paskutinę spaudos konferenciją, skirtą žiniasklaidai ir šalies piliečiams, o vėliau atsisakė perteikti pranešimą Federalinei Asamblėjai, nors tai įpareigoja šalies konstitucija.

Gruodžio pradžioje nežinomi bepiločiai orlaiviai atakavo tris Rusijos oro bazes Kursko, Briansko ir Belgorodo regionuose. O po to įvyko nemažai išpuolių prieš Briansko srities karinius dalinius. Kas slypi už šių incidentų, nežinoma, tačiau Rusijos Valstybės Dūma neatmeta, kad dabar kiekvienas Rusijos miestas gali patekti į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veikimo zoną.

 

Putinui ar bent jau jo apsaugai tikriausiai nerimą kelia ir iš Ukrainos ateinantys pranešimai, kad naujieji dronai gali kirsti bet kur, įskaitant ir teritorijas Sibire.

(207)
(6)
(201)

Komentarai ()

Susijusios žymos: