[Žinios trumpai] Rusai pradeda „blaivėti“, nuotaikos - baisios: masiškai skelbiamas vienintelis klausimas Putinui (Video)  (1)

Labai didelis procentas apklaustųjų neslepia slogios nuotaikos ir nori, kad karas su Ukraina kuo greičiau baigtųsi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje buvo atlikta sociologinė apklausa, kurios metu respondentams buvo užduotas tik vienas klausimas: „Ko paklaustumėte prezidento Putino, jei pasitaikytų tokia galimybė?“ Dauguma apklaustų rusų užduotų vienintelį klausimą: „Kada baigsis karas?“

Vaizdo įrašą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Po Krymo aneksijos beveik visos – tiek vyriausybinės, tiek nepriklausomos – apklausos parodė, kad dauguma rusų palaiko nusikalstamus Putino veiksmus Ukrainos atžvilgiu. 2022 metų vasario 24-ąją per visapusišką Rusijos kariuomenės invaziją, šią „specialiąją operaciją“ (skaitykite – karą) palaikė ir dauguma Rusijos Federacijos gyventojų.

Tačiau po mobilizacijos paskelbimo, šaukimų dalinimo, nerimą keliančių žinių iš fronto ir gausybės karstų, daugelis rusų, regis, pradeda blaivėti.

Labai didelis procentas apklaustųjų neslepia slogios nuotaikos ir nori, kad karas su Ukraina kuo greičiau baigtųsi. Tuo pačiu metu daugelis tai vadina karu, o tik nedaugelis vadina „specialia operacija“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(113)
(3)
(110)

Komentarai (1)