JK nestabdo! Ukrainai siunčia dar vieną galingą ginklą – „suvaidino lemiamą vaidmenį stabdant Rusiją“ (Video)  ()

JK gynybos ministerija patvirtino, kad ji išsiuntė į Ukrainą tiksliai valdomas raketas „Brimstone II“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kaip dalį savo pagalbos paketo, JK suteikė Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms raketas „Brimstone II“. Ši pagalba suvaidino lemiamą vaidmenį stabdant Rusijos pažangą“, – socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė JK gynybos ministerija.

Ukrainai gabenant naują Didžiosios Britanijos karinės pagalbos partiją, paaiškėjo tikslus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuo gegužės mėnesio naudotų „Brimstone“ raketų tipas. Pasirodo, pateikto varianto pavadinimas yra „Brimstone II Dual Mode“, kaip liudija BFBS Creative žurnalistai.

„Brimstone II Dual Mode“ turi didesnį šaudymo diapazoną, patobulintą kovinę galvutę ir nukreipimo sistemą, palyginti su originalia raketos versija. Nors standartinis „Brimstone“ nuskrenda iki 12 km, kai paleidžiamas iš sraigtasparnio ir 20 km nuo reaktyvinio lėktuvo, antrosios kartos atstumas yra atitinkamai 40 ir 60 km.

 

„Brimstone II“ sistema gali nuskaityti mūšio lauką ir pasirinkti tinkamiausią taikinį, tuo pačiu atrinkdama civilines transporto priemones ar mažiau svarbią karinę įrangą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(1)
(65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()