[Žinios trumpai] Visiška beprotybė, taip įmanoma tik Rusijoje: nufilmuota, ką daro pulkininkas, kai tėvai sužinojo apie sūnaus likvidaciją (Video)  (2)

„Jie žudomi, jie kenčia ir kankinasi, bet vis tiek pareigingai eina į mėsmalę.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje kilo garsus skandalas dėl vadinamosios „specialios operacijos“. Vaizdo įraše parodyta, kaip Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas sveikina tėvus, likvidavus jų sūnų-okupantą Ukrainoje.

Vaizdo įrašą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

„Sveikiname ir štai čia pasirašykite, reikia ataskaitai“, – sako rusų karininkas žuvusio kareivio tėvams. Palaužta sielvarto motina rauda. 

Šis incidentas įvyko vienoje iš Rusijos liaudies respublikų. Tėvai prastai apsirengę, jų namų durys apšiltintos klijuote.

Situaciją „Telegram“ kanale pakomentavo Ukrainos žurnalistas Denisas Kazanskis. Jį šokiruoja tai, kad rusai leidžia Kremliui su jais taip nežmoniškai elgtis. 

 

„Visa tai vyksta jų pačių valia. Tai ne į jų namus atėjo karas, nepalikdamas pasirinkimo. Tai jie vyksta į svetimą šalį žudyti ir mirti. Jie turi pasirinkimą. Jie gali sustoti ir tiesiog leisti mums gyventi. Bet jie nesustoja. Absoliutus siurrealizmas. Jie žudomi, jie kenčia ir kankinasi, bet vis tiek pareigingai eina į mėsmalę“, – tvirtino žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(252)
(7)
(244)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: