[Žinios trumpai] Rusai okupuotoje teritorijoje gyventojams platina lapelius apie teisingą pasidavimą Ukrainos pajėgoms  ()

Internete pasirodė gandų, kad Rusijos pajėgos gali trauktis iš dar vienos svarbios Ukrainos teritorijos. Viskas labai nepatikrinta, bet gyventojams platinamos instrukcijos apie teisingą pasidavimą Ukrainos gynėjams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši informacija pasirodė „Telegram“ kanale „Украина 365“. Teigiama, kad ant automobilių ir kitose vietose laikinai okupuotų teritorijų gyventojai randa štai tokias instrukcijas:

„Ką Melitopolio gyventojui daryti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo atveju“. Aišku, reikia pasirūpinti maistu, energija komunikacijų įrenginiams, pažymėti namus, laiku pereiti į slėptuves, jei to prireiktų, nesiartinti prie žuvusių karių kūnų. Tai neprimena raginimų kovoti ar evakuotis į Rusijos kontroliuojamas teritorijas. Ukrainiečiai spėlioja, kad galbūt Melitopolis taps dar viena vieta, iš kurios rusai tiesiog pasitrauks, jei tik prasidės aktyvesni Ukrainos pajėgų veiksmai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(70)
(3)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: