[Žinios trumpai] Grandiozinis smūgis rusų užnugaryje: daugybė aukų, sutraiškyti ir iš žemių išrauti elektros stulpai (Video)  ()

Amunicijos sandėlių bombardavimas užimtoje Kadijivkoje buvo rimtas smūgis Rusijos grupuotei užnugaryje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amunicijos sandėlių bombardavimas užimtoje Kadijivkoje buvo rimtas smūgis Rusijos grupuotei užnugaryje, sunaikinęs daugybę rusų kareivių ir amunicijos. Apie tai savo socialiniame tinklo „Twitter“ puslapyje paskelbė Ukrainos kariškis su šaukiniu „Shidnij“.

Kadijivkoje buvo dislokuotas vienas didžiausių Rusijos kariuomenės sandėlių Bachmuto fronto kryptimi.

Sprogimas buvo toks stiprus, kad elektros stulpai buvo išrauti iš žemės ir nunešti nežinoma kryptimi. Sunaikintų sandėlių teritorijoje, susprogdinus amuniciją, dabar teliko „mėnulio peizažas“.

 

Kovotojas pažymi, kad dėl detonacijos žuvo kelios dešimtys Rusijos karių, sunaikintas didelis kiekis Rusijos amunicijos.

„Okupuotas Stachanovas (Kadijivka), Luhansko sritis. Dėl rusų įsibrovėlių amunicijos sandėlio sunaikinimo (2022-12-15) priešas neteko gyvos jėgos. Tikslus skaičius nežinomas, bet kalbame apie keliasdešimt žuvusių. Buvo sunaikinta daug amunicijos.“

„Sprogimas buvo toks stiprus, kad elektros perdavimo stulpai buvo ištraukti kaip dantų krapštukai ir nunešti nežinoma kryptimi. Stotis yra beveik šalia televizijos bokšto (išvažiavimas į Irmino). Pačiame Rudreme, sako, teliko „mėnulio peizažas““, – sakė Ukrainos kariškis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(244)
(8)
(236)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: